Superliga Romaniei Noul jucător al Universității Craiova, Carlos Mora, are obiective mari în sezonul viitor. Mesajul său pentru suporteri
Data publicării:
Jucătorul de 23 de ani a transmis un mesaj suporterilor olteni, dezvăluindu-le care sunt obiectivele sale în tricoul „Științei”.

În urmă cu o zi, clubul de fotbal oltean a oficializat mutarea lui Carlos Mora pentru stagiunea 2024/2025. Universitatea Craiova l-a cooptat pe fotbalistul costarican care și-a încheiat parcursul în prima ligă din țara sa, la formația LD Alajuelense.

Jucătorul în vârstă de 23 de ani a semnat un contract de patru ani cu echipa din Bănie. El va purta tricoul cu numărul 17, postul său principal fiind cel de extremă dreapta. Totuși, Mora a mai evoluat atât în flancul stâng, cât și în linia de mijloc.

Carlos Mora a bifat 216 meciuri, 33 de goluri și 41 de pase decisive la fostul său club, în timp ce pentru echipa națională a țării sale a evoluat în opt partide.

Carlos Mora se simte bine la Craiova

„Mă bucur foarte mult că sunt aici. Ei bine, ceea ce am văzut la Craiova este spectaculos. Mi-a plăcut foarte mult, țara este frumoasă. Mă simt bine, sunt fericit că sunt aici, îmi doresc să fac lucruri bune și sunt foarte încântat să încep să concurez.

Am câteva calități bune, sunt un pic amuzant, un pic prietenos. Îmi place să fiu acolo pentru a vedea că toată lumea se distrează când poate. Din punct de vedere fotbalistic, îmi place că sunt rapid, îmi plac duelurile unu la unu, să atac diagonalele și așa mai departe”, a spus Carlos Mora.

Întrebat cum a fost întâmpinat la club și totodată dacă îi cunoaște pe Basilio Ndong sau Denil Maldonad, Mora a replicat: „Îmi place să lucrez, să mă antrenez în cel mai bun mod pentru a putea face performanță pe teren.

Îl cunosc pe Denil Maldonado, agentul meu îl reprezintă și pe el. Am început să îl cunosc mai bine, el mă tratează la fel ca și pe ceilalți jucători. E un jucător grozav, are o carieră frumoasă. E clar, e de admirat!”, a mai afirmat el.

De asemenea, Mora l-a menționat și pe Alexandru Mitriță ca fiind un jucător ce „are o carieră de admirat”, fiind „un jucător foarte bun”. Costaricanul a spus, totodată, că Mitriță este „o referință la echipă”.

Carlos Mora știe principalul obiectiv al echipei: „Să câștigăm campionatul!”

„Mă bucur de faptul că o să continui să învăț și să îi cunosc pe toți coechipierii mei. Ei m-au primit foarte bine și voi continua să mă adaptez pe măsură ce zilele trec.

Am multe obiective, îmi place țara, este în Europa, este ceva diferit pentru mine și sunt fericit să fiu aici...Trebuie să o iau pas cu pas, îmi primul rând, să mă adaptez. Să concurez, să fiu bine, să fiu în formă.

Apoi, vor veni obiectivele: primul este să câștigăm campionatul, dar trebuie să completăm o serie de pași pentru a ajunge acolo și să muncim pentru a face față la ceea ce urmează.”, a mai afirmat acesta.

Mesajul lui Mora pentru suporterii craioveni

„Sunt foarte fericit. Vreau să îi cunosc mai bine. Stadionul este spectaculos, din ce am văzut în videoclipuri. Fanii sunt înfocați, vreau să fiu prezent acolo, pe teren, să trăiesc experiența, să interacționez cu fanii.

Le spun că voi încerca să îmi ating potențialul la maxim, să dau 100% întotdeauna pe teren, să transpir în acest tricou și să fac asta în cel mai bun mod posibil.”, a conchis Carlos Mora, noul jucător al Universității Craiova.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

pixel