Superliga Romaniei "Nu mai bine faci tu antrenamentele şi îţi dau eu echipa?". Eugen Trică a spus ce răspuns i-ar da lui Gigi Becali, dacă l-ar vrea antrenor la FCSB
Data publicării:
Eugen Trică a spus cum ar decurge negocierile cu Gigi Becali, dacă latifundiarul l-ar dori vreodată antrenor la FCSB.

Întrebat dacă ar veni acum antrenor la FCSB, în condiţiile în care se ştie că Gigi Becali este implicat la echipă, Eugen Trică a fost evaziv şi a spus că "nu ştiu ce se întâmplă acolo". 

Ulterior, însă, acesta a explicat cum ar decurge negocierile între el şi Gigi Becali. 

"Mă cheamă domnul Gigi mâine, că mă vrea pe mine. Şi mă duc, dar îl întreb cum mă vrea acolo. Îmi cere să îi spun filozofia mea, aşa că îi zic că vreau să jucăm cu pressing sus, cu posesie, exact ce îi place. Aşa văd eu fotbalul. Dacă îmi zice că îmi dă echipa el, îi zic să facă el antrenamentele şi îi dau eu echipa. Nu e mai bine aşa? Să văd cum îi convine. Dacă faci lucrurile astea, nu mai eşti antrenor, eşti cârpă. Eşti clar cârpă. Ce, sunt antrenor de antrenamente? N-are cum! Nu ai cum să accepţi aşa ceva ca antrenor. Mai bine te laşi şi te apuci de altceva", a declarat Eugen Trică la Un Podcast. 

„Trebuie să mai aduc un atacant, că nu avem”

Patronul celor de la FCSB nu s-a declarat mulțumit de prestația jucătorilor „roș-albaștri”, dezvăluind ce schimbări voia să realizeze în timpul meciului cu Universitatea Cluj, încheiat 1-1.

„Am vrut să-l bag pe Băluță și nu știam ce să fac. M-am gândit să intre ca fundaș, dar cică nu se poate să intre Băluță în locul lui Crețu.

Păi de ce nu se poate? Da, așa am vrut să fac, să intre Băluță fundaș dreapta. Ce problemă aveam noi cu ei? Dacă nu făcea Edjouma penalty, nu mai era nicio problemă”, a declarat Gigi Becali, în cadrul emisiunii „Fotbal Club”.

„Trebuie să mai aduc un atacant, că nu avem. Popa cât de cât îmi place, face, dar trebuia să marcheze la faza aia. Ce să faci și cu Miculescu? Dacă ataca bine mingea, dădea gol.

Popa nu mi-a displăcut, dar l-am scos pentru că am vrut să îl testez și pe Miculescu, să văd cu cine jucăm și noi în cupele europene. Să știți că mi-a plăcut de Popa! Suntem aproape să aducem un atacant, că altfel nu vorbeam. Nu vă spun dacă e român sau străin”, a mai declarat Gigi Becali la Digisport.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Fotbal Nicolae Dică a plecat de la FC Argeş

Nicolae Dică nu mai este antrenorul celor de la FC...


logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel