Superliga Romaniei O victorie și o remiză pentru Rapid București, în meciurile de pregătire. Cu ce echipe au evoluat giuleștenii
Data publicării:
Formația „alb-vișinie” condusă de Neil Lennon a încheiat încă două partide de pregătire înainte de începutul sezonulului 2024/2025.

Rapid câștigă în fața formației NK Radomlje

Echipa FC Rapid a obținut, marți, o victorie (scor 2-1) și un rezultat de egalitate (scor 1-1) în partidele amicale disputate cu NK Radomlje și MFK Ruzomberok în cadrul stagiului de pregătire din Slovenia.

În primul meci, cel cu NK Radomlje (prima ligă din Slovenia), gruparea giuleșteană s-a impus prin golurile lui Omar El Sawy (minutul 31) și Claudiu Petrila (minutul 59), pentru formația slovenă marcând Hanan Durakovic (minutul 44).

Antrenorul Neil Lennon a folosit în această întâlnire următorul unsprezece: Aioani - Dănilă, Bădescu, Kait, Borza - Pănoiu, Emmers - Gojkovic, El Sawi, Petrila - Rrahmani. Au mai jucat G. Gheorghe, Stan și Briciu.

Remiză cu MFK Ruzomberok 

În a doua partidă amicală a zilei, cea cu MFK Ruzomberok (prima ligă din Slovacia), Rapid a condus cu 1-0 prin autogolul lui Jan Hladik (minutul 12), slovacii egalând prin Kristof Domonkos (minutul 66).

FC Rapid a început meciul cu următorul unsprezece: Ungureanu - Braun, Ignat, Micovski - G. Gheorghe, Oaidă, Cepoi, Papeau - Hasani, Stan, Burmaz. Au mai intrat după pauză Dănilă, Pănoiu, Bădescu și Briciu.

În primul amical de la începerea pregătirilor pentru următorul sezon, disputat la 20 iunie, formația giuleșteană a învins cu scorul de 4-1 formația Gloria Buzău, scrie Agerpres.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Au fost publicate deciziile Comisiei de Disciplină din cadrul FRF

Agerpres

Marius Șumudică a prefațat meciul Rapid - Oțelul. Ce nemulțumiri are în Cupa României

Agerpres

Cum prefațează Zeljko Kopic meciul cu FC Botoșani

Facebook SC Oțelul Galați

La ce se așteaptă Dorinel Munteanu în meciul Rapid - Oțelul Galați. Grupa din Cupa României, echilibrată

pixel