Superliga Romaniei Oţelul Galaţi a înregistrat transferul tânărului David Maftei, internaţional U21
Data publicării:
David Maftei, internaţional U21, a fost prezentat oficial la Oţelul Galaţi. 

Maftei, care va împlini luna aceasta 19 ani, este jucătorul celor de la Farul Constanţa, dar a fost împrumutat pentru un sezon la Oţelul Galaţi, după ce sezonul trecut a jucat în Liga 2, la CSA Steaua. Şi cu un an înainte, în sezonul 2022-2023, a jucat tot în Liga 2, la Unirea Dej. 

În doi ani petrecuţi în Liga 2, David Maftei a jucat 55 de partide, a marcat 5 goluri şi a oferit 10 pase decisive, din postura de fundaş dreapta. 

Calitățile sale au ajuns și în vederea tuturor selecționerilor de la naționalele de juniori și tineret. Produs al Academiei Hagi, David a fost convocat atât la reprezentativele Under 16, Under 17, Under 18, Under 19, cât și la naționala Under 21, cu toate că încă are 18 ani.

"Sunt încântat de șansa care mi se oferă, aceea de a juca în Superliga, și sper să o fac cât mai bine pentru Oțelul Galați. Aștept cu nerăbdare sezonul oficial, iar atunci când antrenorul va apela la serviciile mele, voi da totul pentru echipă. Hai, Oțelul!", a declarat David Maftei.

Maftei este eligibil pentru regula Under 21 și a semnat un contract pe un an de zile, perioadă în care se va afla sub formă de împrumut de la Farul Constanța.

Oţelul respinge zvonurile despre interdicţia la transferuri 

Oficialii celor de la Oţelul Galaţi au reacţionat în exclusivitate pentru DC Sport cu privire la informaţia conform căreia ar avea interdicţie la transferuri. 

Cinci cluburi de fotbal din Superliga României au interdicție la transferuri cu doar câteva zile înainte de startul noului sezon. Ultima apărută pe această listă este FC Botoșani.

CFR Cluj are interdicție la transferuri cu doar cinci zile înaintea debutului în noul sezon, stagiune care începe pe 13 iulie. Se pare că jucătorii prezentați la echipa condusă de Dan Petrescu nu pot fi încă înregistrați. Asemenea celor două cluburi, se află și Petrolul Ploiești, Oțelul Galați și UTA Arad. În toate cazurile, situația se poate rezolva după ce se cluburile își achită datoriile, potrivit as.ro.

Dacă UTA Arad şi-a plătit datoriile şi a scăpat de această interdicţie, cei de la Oţelul Galaţi spun că nici ei nu au interdicţie, dar fără să ofere prea multe detalii. 

Concret, Cristian Munteanu, managerul executiv al celor de la Oţelul Galaţi, a transmis pentru DC Sport că "în acest moment nu avem nicio interdicţie". 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel