Superliga Romaniei Oțelul Galați, gol marcat în ultimele minute ale partidei cu FC Hermannstadt! Gălățenii trec pe primul loc în clasament
Data actualizării:
Data publicării:
Echipa de fotbal Oțelul Galați a primit vizita celor de la FC Hermannstadt, în a patra etapă a Superligii, scor 1-0, după prima reușită a lui Stipe Juric în tricoul Oțelului.

Stipe Juric îi duce pe oțelari pe primul loc în Superliga

Singurul gol al partidei dintre Oțelul Galați și FC Hermannstadt a fost marcat de noul jucător al oțelarilor, Stipe Juric, în minutul 86.

În acest moment, Oțelul se clasează pe prima poziție în clasament, cu 10 puncte.

 

Dorinel Munteanu, dorință de concentrare a oțelarilor, înainte de meci

„La jocul cu Hermannstadt trebuie să fim foarte conștienți că vom avea o partidă foarte dificilă, cu un adversar incomod, cu jucători cu experiență, jucători care, dacă prind o zi bună și dacă sunt lăsați să joace, pot pune probleme oricărei echipe. Dar cred că jucătorii noștri au învățat din primele trei meciuri ce înseamnă concentrarea la fiecare joc.

De aceea, obiectivul nostru și ceea ce ne propunem este să ne concentrăm, să dăm totul pentru cele 90 de minute sau cât va vrea arbitrul să țină jocul. Să fim concentrați la maximum și să putem, după foarte mare efort și multă întrebuințare, să ne bucurăm de rezultatul final. 

(n.r. e mai greu cu Hermannstadt decât cu FCSB?) Absolut. Primul meci e cel mai important și cel mai dificil. După jocul din Ghencea, le-am transmis direct mesajul care trebuie să fie permanent în cabina noastră, adică să fim concentrați pentru următorul joc.

Ne dorim mai mult. Trebuie să avem mai mare încredere în noi și, indiferent de adversar, să ne facem jocul nostru. Doar atunci putem obține rezultate pozitive. Din toate punctele de vedere, trebuie să fim concentrați și să fim cu voință la maximum”, a declarat Dorinel Munteanu la conferința de presă premergătoare partidei cu sibienii.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Fotbal Nicolae Dică a plecat de la FC Argeş

Nicolae Dică nu mai este antrenorul celor de la FC...


logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel