Superliga Romaniei Oțelul Galați luptă pentru accederea în play-off și anul acesta! Dorinel Munteanu continuă să solicite sprijin financiar
Data publicării:
Echipa de fotbal condusă de antrenorul Dorinel Munteanu debutează în noul sezon al Superligii luni, de la ora 18:30, în duelul cu FC Botoșani.

Dorinel Munteanu nu uită șansele mari pe care le-a pierdut formația sa în stagiunea 2023/2024, respectiv de a accede în play-off-ul Superligii. Antrenorul a declarat, înainte de a începe noul sezon, că obiectivul echipei oțelare rămâne să se califice în primele șase grupări din clasament.

De asemenea, tehnicianul dunărenilor s-a declarat încrezător în forțele echipei, spunând că jucătorii sunt pregătiți să înceapă o nouă cursă de a atinge cele mai bune rezultate.

„Din punctul meu de vedere, suntem pregătiți. Din punct de vedere sportiv, suntem pregătiți. Am făcut ceea ce trebuia să facem înaintea unui început de campionat, două stagii de pregătire, am avut o perioadă de transferuri care a fost destul de bună pentru noi, Sigur, ne raportăm la bugetul pe care îl avem, la banii pe care-i vom avea în buget.

Demult ne gândim la acest început de campionat, pentru că ne dorim foarte mult să facem un campionat bun, deși sunt convins că va fi mult mai greu decât anul trecut, pentru că Oțelul Galați nu mai este o nou promovată și după cum toată lumea știe, am confirmat în primul an.

Trebuie să confirmăm 100% și în al doilea an și să ne respectăm promisiunile făcute înaintea fiecărui sezon. La fel ca sezonul trecut, chiar dacă sunt foarte multe echipe care își propun play-off-ul, și Oțelul Galați se regăsește printre aceste echipe. Ne propunem o clasare între primele șase și bineînțeles, cu obiectivele care vor fi stabilite pe parcursul campionatului.” a spus Dorinel Munteanu.

Dorinel Munteanu: „Eu sunt mulțumit, avem un lot echilibrat”

„Din punct de vedere al lotului, eu sunt mulțumit. Consider că avem un lot echilibrat, valoric peste ce am avut anul trecut, am concurență pe fiecare post - la valori egale, dacă pot să spun așa.

Nu știu ce se mai poate întâmpla în această perioadă de transferuri, până când se termină... dar îmi doresc să merg cu acest grup de jucători întreg sezonul, dacă se poate, și să ne atingem obiectivele. Sunt convins că suporterii noștri vor fi alături de noi, de la început până la finalul acestui an, pentru că repet: va fi un an mult mai greu, din toate punctele de vedere.”, a mai declarat Munteanu.

CITEȘTE ȘI Dorinel Munteanu, reacție la adresa comentariilor făcute de fostul portar oțelar, Eduard Pap: „Urât din partea lui, dar Dumnezeu le judecă pe toate”

CITEȘTE ȘI Bogdan Andone se bazează pe prezența suporterilor, în primul meci din noul sezon al Superligii

„Să mai vină oameni lângă noi, care să ne ajute financiar, oameni puternici...”

„Știm cu toții că fiecare echipă a investit foarte mult, au venit în echipe oameni sau sponsori...oficialități care își doresc performanță. Aștept și eu, în continuare, în afară de Consiliul Local și susținerea Primăriei, să mai vină oameni lângă noi, care să ne ajute financiar, oameni puternici...

Să ne facem și noi un buget pentru a putea să-i răsplătesc pe jucători, după efortul lor, pe care sunt convins că după fiecare joc îl vor arăta pe teren, iar publicul va fi în număr mare și îl vor aprecia.”, a mai spus Dorinel Munteanu, într-o conferință de presă premergătoare meciului de luni.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel