Superliga Romaniei Oţelul Galaţi respinge zvonurile. "Nu avem nicio interdicţie"
Data publicării:
Oficialii celor de la Oţelul Galaţi au reacţionat în exclusivitate pentru DC Sport cu privire la informaţia conform căreia ar avea interdicţie la transferuri. 

Cinci cluburi de fotbal din Superliga României au interdicție la transferuri cu doar câteva zile înainte de startul noului sezon. Ultima apărută pe această listă este FC Botoșani.

CFR Cluj are interdicție la transferuri cu doar cinci zile înaintea debutului în noul sezon, stagiune care începe pe 13 iulie. Se pare că jucătorii prezentați la echipa condusă de Dan Petrescu nu pot fi încă înregistrați. Asemenea celor două cluburi, se află și Petrolul Ploiești, Oțelul Galați și UTA Arad. În toate cazurile, situația se poate rezolva după ce se cluburile își achită datoriile, potrivit as.ro.

Dacă UTA Arad şi-a plătit datoriile şi a scăpat de această interdicţie, cei de la Oţelul Galaţi spun că nici ei nu au interdicţie, dar fără să ofere prea multe detalii. 

Concret, Cristian Munteanu, managerul executiv al celor de la Oţelul Galaţi, a transmis pentru DC Sport că "în acest moment nu avem nicio interdicţie"

Astfel, trupa antrenată de Dorinel Munteanu poate înregistra în continuare transferuri, aşa cum tehnicianul a anunţat deja. 

"Despre transferuri, aşteptăm să mai vină câţiva jucători. Pe unii să îi legitimăm pentru că sunt deja la noi, dar mai aşteptăm şi alţii. E foarte dificil să aduci jucători, la bugetul nostru. Ştim cu toţii, nu este o creştere foarte mare la nivel de buget, dar încercăm să ne chibzuim cât mai bine şi să facem în aşa fel încât să arate echipa cât mai bine", a declarat Dorinel la finalul cantonamentului din Austria.  

Oţelul, tot printre cele mai mici bugete. Încă sunt restanţe din sezonul trecut

"Va fi un campionat mult mai greu, şi din punct de vedere sportiv, pentru că foarte multe echipe se întăresc, au patroni cu foarte mulţi bani, investesc în transferuri. Câteva echipe sunt conduse de persoane care, după aceste alegeri, au câştigat nişte funcţii în Consiliile Judeţene şi au planuri măreţe, planuri mari. Nu e mare diferenţă între bugetul nostru de anul trecut şi cel de anul ăsta. Certitudinea noastră este că avem sponsori pe lângă noi, avem o finanţare de la Consiliul Local şi promisiunea domnului primar că ni se va mări bugetul de anul ăsta, deşi încă nu s-a votat. În rest, sunt numai promisiuni. Nu avem nimic cert. Facem eforturi ca să aducem cât mai mulţi sponsori, dar partea financiară poate juca un rol foarte mare în economia campionatului. Suntem pregătiţi să facem faţă, să facem un campionat bun, cu bugetul pe care îl avem noi. Fiindcă şi anul trecut, performanţa pe care a obţinut-o echipa noastră a fost trecută uşor cu vederea de mulţi oameni. Performanţa trebuie plătită, şi încă nu a fost plătită. Am ceva restanţe. Jucătorii au încredere că fac totul ca să fie totul sub control", a completat Dorinel Munteanu. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel