Tenis de masă Perechile Ionescu/Samara și Ionescu/Szocs, calificate în optimile de finală la Campionatele Europene
Data publicării:
România are două perechi calificate în optimile de finală ale probei de dublu mixt la Campionatele Europene individuale de tenis de masă de la Linz (Austria).

Două perechi românești, în optimile de la Linz

Eduard Ionescu/Elizabeta Samara și Ovidiu Ionescu/Bernadette Szocs, s-au calificat, miercuri, în optimile de finală ale probei de dublu mixt la Campionatele Europene individuale de tenis de masă de la Linz (Austria).

Eduard Ionescu și Elizabeta Samara au dispus în turul preliminar de cuplul Andrei Puțuntică (Republica Moldova)/Kornelija Riliskyte (Lituania) cu 3-0 (11-1, 11-7, 11-1), în timp ce Ovidiu Ionescu și Bernadette Szocs i-au învins pe slovenii Peter Hribar/Ana Tofant cu 3-0 (11-7 11-6, 11-7).

La dublu masculin, Ovidiu Ionescu și spaniolul Alvaro Robles s-au calificat în șaisprezecimi, după 3-0 (11-4, 11-7, 11-8) cu israelienii Itay Avivi/Eitay Shushan. Eduard Ionescu și Darius Movileanu sunt calificați direct în șaisprezecimile probei.

Elena Zaharia a completat contingentul româncelor prezente pe tabloul principal de simplu, după ce a câștigat Grupa a 5-a preliminară. Zaharia a trecut marți de germanca Elisa Nguyen cu 3-0 (11-9, 12-10, 11-6), iar miercuri a învins-o pe norvegianca Martine Toftaker cu 3-1 (11-7, 9-11, 11-9, 12-10). Celelalte cinci românce au intrat direct pe tabloul principal - Bernadette Szocs, Adina Diaconu, Andreea Dragoman, Elizabeta Samara și Ioana Sîngeorzan.

La simplu masculin vom fi reprezentați doar de Ovidiu Ionescu și Eduard Ionescu, după ce restul de trei români au pierdut în turul preliminar. Andrei Istrate a cedat în fața austriacului Andreas Levenko cu 0-3 (6-11, 1-11, 5-11), Iulian Chiriță a pierdut duelul cu belgianul Florent Lambiet, cu 2-3 (11-5, 12-10, 6-11, 7-11, 8-11), după ce a avut 2-0 la seturi, iar Darius Movileanu a pierdut în fața maghiarului Bence Majoros cu 0-3 (7-11, 10-12, 4-11), scrie Agerpres.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Tenis de masă

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Oţelul, Corvinul, FCSB, Dinamo, Farul, U Cluj şi alte echipe rămân fără galerie? Suporterii anunţă că nu mai vin la meciuri

Colaj DCSport/Sursa foto: Agerpres

Înaintea duelului cu Otelul Galați, Sabău numește unul dintre cei mai buni mijlocași din Superliga

Colaj DCSport/Sursa foto: Agerpres

Mircea Lucescu, detalii despre decesul lui Constantin Anghelache

Agerpres

Dorinel Munteanu, declaraţii înainte de duelul cu U Cluj. A recunoscut că sunt întârzieri salariale la unii jucători, dar anunţă că nu există pericolul depunctării

pixel