Superliga Romaniei Pleacă Victor Dican de la FC Botoşani? Anunţul fotbalistului nu lasă loc de interpretări
Data publicării:
Victor Dican este unul dintre fotbaliştii care ar putea să o părăsească pe FC Botoşani în această vară. Valeriu Iftime spunea, când echipa încă se lupta pentru evitarea retrogradării, că dacă va avea oferte, atunci le va lua în seamă. 

"Dican poate fi în echipa etapei în orice etapă. E un fotbalist ofertat de foarte mulţi. Am avut o discuţie cu Victor şi dacă are o ofertă bună în vară, va pleca indiferent de ce vrem noi. Enzo trebuie să mai dea goluri, nu avem discuţii în sensul. Pentru Dican au fost discuţii cu echipe din Polonia, dar nu a zis că pleacă. Deocamdată să joace bine şi în vară discutăm", a declarat Valeriu Iftime pentru DC Sport în aprilie. 

Acum, în cantonament cu echipa, Victor Dican a spus ce vrea de la viitorul său. 

"Sunt discuţii cu mai multe cluburi, şi din afară, şi din ţară. Mi-am spus punctul de vedere faţă de conducere şi de staff. E clar că îmi doresc să fac pasul spre un nivel mai bun, dar aştept să fie o ofertă care să mă mulţumească şi pe mine, dar şi clubul", a declarat Victor Dican. 

Mijlocaşul Botoşaniului a spus că obiectivul echipei în viitorul sezon este clasarea pe locurile 7-8 şi lupta pentru un loc de baraj pentru Conference League.

Echipa de fotbal FC Botoşani a dispus de formaţia Sportbund Chiemgau Traunstein, cu scorul de 5-0, luni, în primul meci amical din cadrul stagiului de pregătire din Austria, scrie Agerpres.

Golurile au fost marcate de tânărul Denis Ştefan (2), Adrian Chică-Roşă (2) şi Enzo Lopez, potrivit paginii de Facebook a clubului.

Antrenorul Bogdan Andone a început cu Kukic - Gligor, Sadiku, A. Miron, Ţigănaşu - Aldair, D. Ştefan, Mouaddib - Mitrov, Mailat, E. Lopez.

În a doua repriză au evoluat: E. Pap - Creţ, Şeroni, Celea, Pavlovic - V. Dican, Ed. Florescu, G. David - Kaprof, Cărăuşu, Chică-Roşă.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Au fost publicate deciziile Comisiei de Disciplină din cadrul FRF

Agerpres

Marius Șumudică a prefațat meciul Rapid - Oțelul. Ce nemulțumiri are în Cupa României

Agerpres

Cum prefațează Zeljko Kopic meciul cu FC Botoșani

Facebook SC Oțelul Galați

La ce se așteaptă Dorinel Munteanu în meciul Rapid - Oțelul Galați. Grupa din Cupa României, echilibrată

pixel