Superliga Romaniei Poli Iași anunță un nou transfer! Jucătorul cooptat pe postul de atacant
Data actualizării:
Data publicării:
Clubul de fotbal ieșean a întreprins un nou transfer înaintea startului noului sezon al Superligii.

Vali Gheorghe pleacă de la „U” Cluj

Atacantul lateral Valentin Gheorghe a semnat un contract cu echipa de fotbal Politehnica Iași.

Născut în anul 1997, Gheorghe a evoluat în sezonul trecut la FCSB și „U” Cluj. La ardeleni, cu care a jucat barajul pentru calificarea în preliminariile Conference League, a debutat în septembrie 2023 chiar într-un meci cu Poli Iași, câștigat de alb-albaștri cu 2-0.

Oficialii clubului scriu că Valentin este unul dintre jucătorii importanți ai generației sale, cu peste 200 de jocuri în prima ligă din România și Turcia, precum și selecții la naționalele U21, U23 și Olimpică (trei jocuri la JO 2021).

Alți trei jucători, transferați la echipa lui Tony da Silva

Poli Iași a mai achiziționat alți trei jucători în această săptămână. Atacantul Florian Kamberi, născut la data de 8 martie 1995, în Elveția, are 1,89 m și a adunat aproape 300 de jocuri oficiale în carieră, multe dintre ele în campionate importante din Europa, precum cel din Scoția (21 de goluri marcate), Elveția, Germania sau Croația. Printre echipele la care a jucat să numără Grasshoppers, Karlsruher SC, Hibernian, Glasgow Rangers, Aberdeen, St Gallen, Winterthur, Huddersfield, Sheffield Wednesday sau Slaven Belupo.

Mijlocașul central de picior drept Robert Miskovic a semnat și el un contract cu Poli Iași. Născut la data de 20 octombrie 1999 la Igolstadt (Germania), fotbalistul de 1,90 m, care are și cetățenie croată, a venit de la Banik Ostrava (Cehia). A bifat și patru selecții la naționala U20 a Croației. A mai jucat la NK Osijek, Dinamo Zagreb, Zrinjski Mostar, Sloboda Tuzla, între altele.

Matei Tănasă, născut la data de 8 octombrie 2005, este un jucător polivalent, cu talia de 1,80 m, care s-a format la Didi Junior Iași, de unde a ajuns la FCSB. În sezonul trecut a evoluat de 27 de ori pentru Gloria Buzău, cu care a promovat în Superligă.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel