Volei Rapid şi CSM Târgovişte îşi dispută finala Cupei României la volei feminin
Data actualizării:
Data publicării:
Finala Cupei României la volei feminin se joacă între CS Rapid şi CSM Târgovişte. Cele două echipe s-au impus în semifinale contra lui Dinamo, respectiv CSM Alba Blaj. 

Jucătoarele lui CSM Târgovişte au învins CSM Volei Alba Blaj cu 3-1 la seturi. Acestea au câştigat cu scorurile de 28-26, 25-20, 16-25 şi 25-21, în prima semifinală a Cupei României. 

Ariana Pîrv a adus cele mai multe puncte pentru vicecampioană, 20. Ea a fost urmată de Monika Krasteva, cu 17 reuşite, Jocelyn Urias Castro, cu 15, şi Slavina Koleva, cu 11 puncte. CSM Târgovişte a jucat şi anul trecut finala Cupei Românei. 

A doua semifinală disputată la Mioveni a fost un real spectacol. CS Rapid Bucureşti s-a impus în faţa lui Dinamo în setul decisiv, după un adevărat thriller. Ioana Baciu a punctat de 30 de ori pentru giuleştence, care au câştigat cu 3-2 (18-25, 33-31, 25-20, 20-25, 18-16).

Nasia Dimitrova a contribuit cu 21 puncte, Nika Markovic a adăugat 20, iar Eli Uattara 10. De la Dinamo s-au evidenţiat Jelena Vulin (22), Uliana Kotar (20), Bozica Markovic (18), Gabriela Bălae (14) şi Ana Miron (14).

Finala va avea loc duminică, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor din Mioveni, scrie Agerpres. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Volei

logo icon Articole similare

Volei Rapid îşi schimbă antrenorul la volei feminin

Antrenorul secţiei de Volei de la Rapid Bucureşti,...


DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Gheorghe Hagi, gest de mare campion pentru Dorinel Munteanu. Oţelul va putea juca la Constanţa în Europa, dacă se califică

Foto cu rol ilustrativ: Pexels

Situaţie incredibilă în fotbalul românesc. Ioan Varga cere Corvinului să cedeze locul în Europa Farului. Mihai Rotaru spune că Oţelul sau U Cluj pot juca de 2 ori barajul

Agerpres

Oţelul Galaţi, mutare spectaculoasă la barajul de cupe europene

Sursa: Agerpres

Vin investiţiile, dacă Dinamo se salvează de la retrogradare? Andrei Nicolescu, anunţ important pentru fanii alb-roşii

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?