Superliga Romaniei Reacția lui Gică Hagi privind decizia lui Louis Munteanu de a semna cu CFR: „Are drumul lui în viață”
Data actualizării:
Data publicării:
În vârstă de 22 de ani, atacantul Louis Munteanu a fost transferat la clubul de fotbal CFR Cluj.

Louis Munteanu nu mai reprezintă interes pentru Hagi

Antrenorul Farului, Gheorghe Hagi, a susținut o conferință de presă premergătoare partidei de sâmbătă, 3 august, iar unul dintre temele despre care a vorbit tehnicianul a fost transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj.

Farul Constanța primește vizita celor de la Poli Iași, în a patra etapă a Superligii, începând cu ora 21:00.

„El are drumul lui. Important e că, atunci când a fost la noi, și-a făcut datoria foarte bine. E un jucător pe care l-am crescut aici. El are drumul lui în viață, își hotărăște drumul lui. Noi, de aici, îi urăm baftă”, a declarat Gică Hagi.

Louis Munteanu a jucat sezonul trecut la Farul Constanța, sub formă de împrumut, reușind să înscrie 12 goluri pentru echipa care s-a clasat pe locul 4 la finalul sezonului. 

În total, Munteanu a bifat 84 de meciuri sub comanda lui Gică Hagi, perioadă în care a marcat 25 de goluri și a pasat decisiv de 11 ori.

Cota de piață a lui Louis Munteanu este de 1,8 milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

 

„Este un jucător de 15-20 de goluri”

„Louis Munteanu va avea un mediu propice pentru vârsta lui, calitatea lui și pentru poziția pe care joacă. Sunt convins că așa cum s-a întâmplat și în cazul lui Bîrligea, Matei Ilie sau Sava, el a luat decizia cea mai bună.

Este un jucător de 15-20 de goluri. Are relație bună cu Dan Petrescu, așa cum au toți jucătorii. Sunt nemulțumiri doar în rândul celor care evoluează mai puțin sau nu evoluează.

Asta se întâmplă oriunde. Niciun jucător nu este fericit atunci când nu joacă cât și-ar dori. La Dan Petrescu toți jucătorii care se pregătesc 100% intră în teren, indiferent de numele lor”, a mai spus Balaj. 


Gigi Becali l-a ratat pe Louis Munteanu: nu a vrut să riște 

Louis Munteanu a fost și pe lista celor de la FCSB, dar atacantul a ales-o pe CFR Cluj. Gigi Becali spune că nu a vrut să riște o sumă mare de bani pentru atacant. 

„L-am pierdut pe Louis Munteanu, l-a luat CFR, îl ia cel care e mai bogat. Înseamnă că e bogat mare Varga, dacă a dat 3 milioane pe un jucător. Înseamnă că i-a dat și lui Louis Munteanu vreo 400-500-600 (n.r. – salariu). Cred că în total ajungem pe la vreo 5 milioane.

Eu cred că merită banii ăștia, bine depinde. Eu dacă îl luam, îl luam să-l vând. Dacă el l-a luat să-l vândă, merită. E o mutare excelentă, poate valora 10 milioane de euro. Cred că merită, dar eu nu sunt dispus să risc. Pentru că la orice e un risc și eu nu sunt dispus să risc 3 milioane, 5 milioane pe un jucător”, a declarat Becali, la Fanatik Superliga.

„Este un jucător ușor de antrenat, pentru Dan Petrescu este important să aibă jucători antrenabili, dispuși la efort și disponibili. La nivelul vestiarului cred că se ridică puțin din sprâncene cu prima asta de instalare și salariul. O să fie și așteptări mari, presiunea mare”, a spus și Robert Niță.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Fotbal Nicolae Dică a plecat de la FC Argeş

Nicolae Dică nu mai este antrenorul celor de la FC...


logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel