Superliga Romaniei Reacțiile lui Andrei Nicolescu și Cristi Borcea după decizia lui Eugen Voicu de a-și reduce atribuțiile la clubul Dinamo
Data publicării:
Clubul Dinamo București întâmpină un val de schimbări din toate punctele de vedere, la începutul noului sezon al Superligii.

Acționarul majoritar al clubului de fotbal Dinamo București, Eugen Voicu, a anunțat că se retrage de la echipă. Omul de afaceri va urma să vândă o mare parte a acțiunilor pe care le deține în acest moment și, cel mai probabil, va rămâne cu un procent mai mic.

Andrei Nicolescu, administratorul special al dinamoviștilor, a părut surprins că informațiile au apărut în spațiul public, fiind însă conștient că detaliile acestei decizii urmau să fie, la un moment dat, aflate și în afara clubului de fotbal: „Nu știu de ce ar fi știrea dimineții. S-a întâmplat ceva? Nu îmi dau seama. Nu pot să comentez că nu știu informația, nu știu despre ce e vorba. N-am avut discuții de genul ăsta.

Suntem într-un alt tip de discuții. Nu știu de unde a apărut informația asta. Dacă nu știu despre ce e vorba… Poate s-a întâmplat ceva extraordinar în ultimele două-trei zile. Am vorbit vineri cu el.

Suntem într-un alt tip de discuții. Nu știu să vă spun nimic la ora asta și nu ar fi corect să comentez. Discuțiile noastre merg într-o altă direcție. Sunt un pic surprins. 

Dinamica a ceea ce gândeam noi era puțin alta. și nu știu ce să vă zic. La mine nu se pune problema. Mi-am asumat niște lucruri, am niște discuții active cu cei care sunt parteneri și acționari acolo.”, a declarat Andrei Nicolescu, potrivit Fanatik.

Ce spune Eugen Voicu despre decizia luată

„Nu cred că ăsta trebuie să fie termenul. Nu mă retrag de la Dinamo, rămân la Dinamo. E consider că rolul meu, pe care mi l-am asumat inițial, a fost îndeplinit. Și cred că e momentul să vină cineva care poate să facă lucrurile din momentul de față mai bine. Să adauge plus valoare proiectului.

Nu e un pas înapoi. E un pas firesc în evoluția unei companii, când există un profil de conducători care se pricep să ducă un proiect până într-un anumit moment, e bine să schimbi profilul celor care conduc compania cu alții care se pricep să ducă lucrurile din acel moment mai departe.

(n.r. – Rămâneți, totuși, la Dinamo? Vă păstrați un procent de 10%?) E foarte posibil. Nu cred că despre bani trebuie să vorbim acum. E vorba despre faptul că în fotbal eu nu mă simt neapărat acasă. În schimb, am o experiență în a lansa niște businessuri și cam asta cred că am făcut. Am ajuns la o anumită stabilitate la club, la un anumit traseu pe care clubul va evolua și cred că momentul reconstrucției adevărat sau clar definit e din acest sezon, care tocmai a început”, a declarat Eugen Voicu, potrivit aceleiași surse citate.

Borcea: S-au descotorosit de toți dinamoviștii”

„S-au descotorosit de toți dinamoviștii. Și de Johnny Culina și de Oni (n.r. Ionel Augustin), de la copii și juniori. Te cutremuri. Practic, nu mai e nimeni. Singura problemă este stadionul. Să se unească în jurul lui Lupescu.

Asta e. Voicu era la licurici, nu la pitici! Gândiți-vă ce urangutani eram cu Copos, Iancu, Porumboiu, cu nașul Gigi, cu Penescu, Niculae de la Astra, Neculaie de la Brașov, Nea Jean, Pinalty...”, a completat Cristi Borcea.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel