Superliga Romaniei Rezultate Superliga: Dinamo face egal acasă la Sepsi; Gloria Buzău înregistrează prima victorie din acest sezon
Data actualizării:
Data publicării:
Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu Dinamo Bucureşti, 1-1 (1-0), sâmbătă seara, pe teren propriu. Nou-promovata Gloria Buzău a învins-o pe Politehnica Iaşi cu scorul de 2-1 (1-1), sâmbătă seara, în deplasare.

Sepsi OSK, singura echipă care avea maximum de puncte înaintea etapei, a deschis scorul prin Florin Ştefan (29), cu un şut din voleu din unghi, la centrarea lui Bogdan Oteliţă.

Dinamo a egalat prin moldoveanul Petru Neagu (74), la scurt timp după intrarea sa pe teren. A fost primul său gol marcat în Superligă.

Dinamo a avut o bară prin Hakim Abdallah (61).

În partida cealaltă, gazdele au deschis scorul prin Alin Roman (29), din lovitură liberă, portarul Alexandru Greab fiind păcălit de săritura la cap a lui Nicolas Samayoa. Poli Iaşi a avut şansa desprinderii, dar Roman a ratat un penalty (45+6), şutul său fiind apărat de Greab.

Lovitura de pedeapsă a fost acordată, cu ajutorul arbitrajului video, după un fault al lui Rassambek Ahmatov la Ştefan Ştefanovici.

Gloria, aflată la prima sa victorie din noul sezon, a egalat la ultima fază înainte de pauză, prin portughezul Ricardo Matos (45+12), din foarfecă, după un şut deviat. Buzoienii au marcat golul victoriei în debutul reprizei secunde, prin acelaşi Ricardo Matos (52), după ce portarul Ionuţ Ailenei a respins greşit şutul lui Dragoş Tescan.

dcsport Team
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...

Superliga Romaniei Marius Șumudică nu e dorit la Rapid

Antrenorul Marius Șumudică nu ar fi dorit de o parte...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

Agerpres

Oţelul, Corvinul, FCSB, Dinamo, Farul, U Cluj şi alte echipe rămân fără galerie? Suporterii anunţă că nu mai vin la meciuri

Colaj DCSport/Sursa foto: Agerpres

Înaintea duelului cu Otelul Galați, Sabău numește unul dintre cei mai buni mijlocași din Superliga

pixel