Superliga Romaniei Săpunaru - Lennon, primul conflict major de la Rapid? Robert Niţă îl contrazice pe Horia Ivanovici
Data publicării:
Jurnalistul Horia Ivanovici este de părere că între Neil Lennon şi Cristi Săpunaru va izbucni un conflict în acest sezon, dacă fundaşul Rapidului nu va evolua prea mult. 

"Primul conflict major de la Rapid va fi între Săpunaru şi Lennon. Pentru că Săpunaru are o vârstă, Lennon nu e dat pe spate de Săpunaru. Probabil că Lennon vrea să facă o echipă pentru viitor. Nimeni nu îi contestă valoarea lui Săpunaru, doar că nici Cristiano Ronaldo nu mai e cel de altădată la vârsta la care e. Deci primul conflict de la Rapid e Săpunaru - Lennon. Notaţi-vă cu litere mari, dau în scris", a declarat Horia Ivanovici la Fanatik. 

"Clar că probabil Lennon vrea altceva, de aia şi schimbarea asta de sistem, dacă va considera că ăsta e sistemul care se pretează cel mai bine pe lotul Rapidului. Chiar dacă nu este Cristi acolo, ai şi un Manea care poate juca fundaş central, ai şi un Bădescu care la bază e tot fundaş central. Nu cred că se va pune problema de un conflict", a replicat Robert Niţă. 

Neil Lennon a folosit în ultimul meci amical al Rapidului, cu Maribor, scor 4-0, un sistem cu trei fundaşi centrali, 3-5-2, iar Cristi Săpunaru nu a fost inclus printre titulari. 

"Am încheiat un cantonament excelent în Slovenia, cu antrenamente tari, dar și cu meciuri de verificare reușite, în care Neil Lennon a putut să-și impună filosofia de joc.

Astăzi, ne întoarcem acasă, băieții vor avea parte de două zile libere, iar de luni vom intra cu toate forțele în programul de pregătire al meciului cu UTA!", au transmis giuleştenii la revenirea în ţară. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei CFR Cluj a făcut anunțul privind viitorul lui Philip Otele

Clubul de fotbal ardelean a realizat anunțul pe site-ul...


DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Neil Lennon a tras concluziile după cantonamentul Rapidului din Slovenia. L-a găsit pe noul "Roy Keane"

Sursa: Agerpres

Aurelian Babuţan, fostul manager sportiv al Oţelului, a semnat cu CSU Alba Iulia

SC Oțelul Galați

Dorinel Munteanu, concluzii după cantonamentul Oţelului. Anunţ despre transferuri, buget, abonamente şi restanţe

Sursa: Agerpres

De ce nu a primit Germania penalty cu Spania, în prelungirile sfertului de finală de la EURO 2024

pixel