Superliga Romaniei Sebastian Mailat îşi toarnă cenuşă în cap după FC Botoşani - Oţelul 2-3. "Puteam fi mai concentrat, să închid meciul"
Data publicării:
Sebastian Mailat regretă că FC Botoşani nu a reuşit să debuteze cu dreptul în noul sezon de Liga 1, după înfrângerea cu Oţelul Galaţi, scor 2-3. 

Mailat a marcat golul 2 al botoşănenilor şi a ratat o mare ocazie de 3-1. 

"Din păcate, a contat mai puţin golul meu. Am început rău campionatul, că a fost o înfrângere, dar jocul ne dă speranţe că va fi bine pe întregul sezon. La cum am simţit eu, la ocazia aia de 3-1 a fost o minge destul de grea. Puteam fi mai concentrat, să închid meciul, dar mai era de jucat. Putea să se termine 3-3. 

Au fost identice golurile pe care le-am luat. Până la urmă ăsta e fotbalul, se joacă pe greşeli. Am spus-o şi la interviu, trebuie să fim mai atenţi, să analizăm foarte bine meciul ăsta, să vedem ce ne-a ieşit, ce nu, şi să remediem greşelile", a declarat Sebastian Mailat. 

Oţelul Galaţi a început mai bine meciul, reuşind să deschidă scorul încă din minutul 6, prin Alex Pop, după un contraatac rapid. Până la pauză, însă, FC Botoşani a reuşit să egaleze. În minutul 33, Friday Adams a înscris pentru gazde, iar la cabine s-a intrat cu scor egal, 1-1. 

După pauză, tot FC Botoşani a marcat, prin Sebastian Mailat, la capătul unei faze în care Iustin Popescu a respins slab o minge lungă aruncată spre atacul botoşănenilor. La doar câteva zeci de secunde după gol, FC Botoşani putea duce scorul la 3-1, dar mingea s-a scurs pe lângă poarta lui Iustin Popescu. 

Zivulic a reuşit egalarea în minutul 65, după o lovitură de colţ executată de Juri Cisotti. Este primul gol reuşit de Zivulic din sezonul 2014-2015 încoace. Acelaşi Zivulic a marcat şi în minutul 66, din centrarea aceluiaşi Juri Cisotti. Fază trasă la indigo! 

În minutul 84, Bogdan Andone a fost eliminat pentru o ieşire nervoasă la adresa arbitrilor. Nu este primul astfel de incident cu Bogdan Andone actor principal. La meciul cu Dinamo, din playout-ul sezonului trecut, a fost eliminat după proteste vehemente şi a primit 2 etape de suspendare. 

Mijlocaşul Cristian Chira şi-a făcut debutul în Liga 1, fiind introdus în minutul 90+6 în locul lui Maciel. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Fotbal Nicolae Dică a plecat de la FC Argeş

Nicolae Dică nu mai este antrenorul celor de la FC...


logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel