UEFA Conference League Sezonul trecut lupta la retrogradare cu Dinamo. acum e golgheterul preliminariilor Conference League. Goncalo Gregorio, transformare radicală
Data publicării:
Goncalo Gregorio, fostul atacant al lui Dinamo, trece printr-o perioadă excelentă a carierei. Transferat în Armenia, portughezul este acum golgheterul preliminariilor Conference League. 

Sezonul trecut, Goncalo Gregoria a jucat în 41 de partide pentru Dinamo Bucureşti (39 în campionat - sezon regulat + playout, 2 în Cupa României) şi a marcat 8 goluri. Portughezul a oferit şi două pase decisive. La finalul campionatului, însă, dinamoviştii au decis să se despartă de atacant. 

”Pe măsură ce toate poveștile vin și pleacă, aceasta s-a încheiat. Mulțumesc tuturor oamenilor care mi-au oferit această oportunitate, atât antrenorilor și staff-ului tehnic pe care i-am avut, cât și oamenilor care au crezut în mine.

A fost o plăcere să joc pentru acest club mare, care va fi mereu în inima mea. A fost un sezon dificil cu o echipă cu totul nouă și sunt fericit să realizez mai mult de 40 de meciuri, marcând 8 goluri și oferind 2 pase decisive, ajutând clubul să atingă obiectivul principal al sezonului.

Mulțumesc, de asemenea, tuturor oamenilor care m-au primit cu brațele deschise și cu zâmbetul pe buze, tuturor suporterilor care sunt mereu alături de club și în special coechipierilor mei pe care îi voi purta cu mine toată viața. A fost o călătorie infernală”, a scris Goncalo Gregorio, pe rețelele de socializare.

Gregorio s-a transferat în această vară la Noah FC, din Armenia, şi este într-o formă de invidiat. Gregorio a jucat până acum 5 meciuri pentru Noah FC, toate în preliminariile Conference League, şi a marcat cinci goluri. El şi-a trecut în cont şi o pasă decisivă. 

Gregorio şi Pinson, fost la Botoşani, evoluţie senzaţională cu AEK Atena 

Virgile Pinson şi Goncalo Gregorio, doi fotbalişti care au evoluat în Superliga României, au marcat pentru formaţia armeană FC Noah, care a reuşit o victorie prestigioasă în faţa echipei elene AEK Atena, cu scorul de 3-1, marţi seara, pe teren propriu, în prima manşă din turul al treilea preliminar al Europa League.

Oaspeţii au deschis scorul prin Luis Garcia (22), dar francezul Pinson (ex-FC Botoşani) a restabilit egalitatea (34), după care gazdele au preluat conducerea printr-un gol antologic marcat de portarul armean de origine sârbă Ognjen Cancarevic (67), dintr-o degajare din propriul careu care l-a sărit pe omologul său Thomas Strakosha. Portughezul Goncalo Gregorio (ex-Dinamo) a închis tabela în minutele adiţionale (90+8), scrie Agerpres.

Ce au spus armenii la prezentarea lui Gregorio 

”Continuăm să reumplem linia ofensivă cu Gonçalo Gregório.

Atacantul portughez și-a petrecut cea mai mare parte a carierei în țara sa natală. După ce a jucat în echipele de tineret ale celor de la Belenenses, Gonçalo a trecut în echipa principală și apoi a jucat pentru Casa Pia, Leixões, Vilafranquense și Paços de Ferreira. Jucătorul în vârstă de 29 de ani s-a alăturat lui Noah de la Dinamo București, unde a marcat 8 goluri în 41 de meciuri”, au transmis cei de la Noah Erevan.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: UEFA Conference League

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Fotbal Nicolae Dică a plecat de la FC Argeş

Nicolae Dică nu mai este antrenorul celor de la FC...


logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel