Superliga Romaniei Marius Șumudică nu vede bine relația dintre Mitriță și Gâlcă: „Trebuie să fie o discuție privată între ei”
Data publicării:
Echipa condusă de antrenorul Costel Gălcă, Universitatea Craiova, a remizat, scor 0-0, în meciul din deplasare cu FC Hermannstadt.

Principalul „pilon” al echipei oltene, Alexandru Mitriță, a fost rezervă în prima etapă a noului sezon al Superligii, iar declarațiile lui Costel Gâlcă de după meci au părut că îl țintesc pe jucătorul în vârstă de 29 de ani.

Cunoscut drept un „bad boy”, după cum a și afirmat după meciul împotriva celor de la FC Hermannstadt, relația cu antrenorul Universității Craiova nu pare a fi una dintre cele mai bune.

Costel Gâlcă a afirmat, după remiza albă de vineri seară, că el este individul ce trebuie să aibă personalitate în vestiar, iar jucătorii săi trebuie să-și arate personalitatea pe terenul de fotbal, creând un val de speculații la adresa relației sale cu Alex Mitriță.

„V-am mai spus și la începutul meciului, sunt jucători care puteau să joace titulari, însă nu au făcut toate antrenamentele, astfel că nu au putut intra de la început. E bine ca jucătorii să aibă personalitate, îmi place asta, îmi place să arate asta pe teren. În vestiar, eu sunt acela cu personalitate.

Mă aștept să arătăm din ce în ce mai bine, să recuperăm jucătorii, să-i aducem la un nivel cât mai bun”, a spus Gâlcă, după meci.

Șumudică: „Nu mi se pare normal să vii și să spui că ești Dumnezeu”

Antrenorul Marius Șumudică, însă, nu este de acord cu poziția luată de Gâlcă, spunând că astfel de dialoguri trebuie să se desfășoare în vestiar, și nu în spațiul public.

„Trebuie să fie o discuție privată între ei, nu trebuie să ieși public și să spui că ești Dumnezeu în vestiar. Nu cred că trebuie să fii atât de rigid după prima etapă încât să spui că jucătorii trebuie să înțeleagă, o faci în cabină dacă vrei să o faci.

Îți asumi când ai făcut lucrul ăsta. Dacă i-a strâns în cabină, a pus scaunul în mijloc și a vorbit cu ei a rămas acolo, moare în cabină. Eu nu aș face așa ceva, nu mi se pare normal să vii și să spui că ești Dumnezeu.

Ai un vestiar greu de controlat, trebuie să știi să îl ții. Facem o paralelă și cu Edi Iordănescu, nu știu dacă Edi a ieșit în presă să spună că e Dumnezeu și uite că a clădit ceva, dar fiecare antrenor are mentalitatea lui.

Și eu îi strângeam în cabină, puneam scaunul în mijlocul lor și vorbeam. Îi spuneam lui Drăguș sau lui Maxim să se pregătească că îi cert, să nu îmi răspundă, să vadă străinii că nu îi țin în brațe. Le spuneam înainte, îi făceam pardaf, dar le spuneam înainte.”, a declarat Marius Șumudică, potrivit Fanatik.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel