Stiri Suporterii CSA Steaua au găsit soluţia pentru promovarea în Superligă. "Domnul Talpan trebuie să înţeleagă..."
Data publicării:
Jean Pavel, fost lider al galeriei Stelei Bucureşti, a explicat care este soluţia pentru promovarea în Superligă. Fostele glorii ale roş-albaştrilor susţin ideea suporterilor. 

"Primul lucru pe care trebuie să îl facem și de săptămâna viitoare chiar începem să ne organizăm, vom face o Societate pe Acțiuni (SA) adevărată, cum nu are niciun club din România în afară de Rapid la ora asta. 

Inițiativa pleacă de la suporteri și toate gloriile sunt lângă noi. Victor Pițurcă, Tudorel Stoica, Gabi Balint, Belodedici, Panduru, Gâlcă, toți sunt de acord cu ce vrem să facem noi. Totul va fi pe baze cât se poate de transparente, ca la anul, când începe campionatul să fim și cu un lot de jucători valoroși, nu mai spun de oameni de afaceri cu bani mulți. Facem acest lucru pentru că Steaua nu are un buget multianual și nu poate semna cu jucători contracte mai lungi de un sezon. Bugetul trebuie aprobat înainte de fiecare sezon. Astfel, echipa să nu mai depindă de banii de la club și ei să se alăture doar cu logo-ul și ulterior și cu baza”, a declarat Jean Pavel pentru Fanatik.

Mesaj clar pentru Florin Talpan. "Trebuie să înţeleagă..."

"Dacă domnul Talpan are ceva împotrivă, vom purta discuții să îi explicăm clar de ce vrem să facem treaba asta. Pentru că altfel vom muri.

Lumea este foarte nemulțumită și ne este din ce în ce mai greu să mobilizăm lumea să vină la meciuri când se știe că jucăm doar meciuri amicale. 

Acum 5 ani eram aproape 40.000 de oameni pe Arena Națională în Liga a patra și uitați-vă câți suntem acum. De la an la an se pierd din suporteri și sunt foarte mulți care nu se duc nici la CSA, nici la FCSB pentru că s-au scârbit. Eu sunt sigur că din vară vom avea drept de promovare, iar stadionul va fi 100% plin la fiecare meci”, a mai explicat fostul lider al galeriei.

Avertisment pentru conducerea clubului

"Dacă nici acum când se face SA-ul și li se vor pune actele pe masă, nu vor face demersurile urgent, atunci e treaba lor și veți vedea ce înseamnă cu adevărat boicotarea unei echipe.

Am vorbit deja cu o casă de avocatură și lucrează la actul constitutiv. O să vedeți, va fi și o conferință de presă și vom da toate detaliile, site, tot, subscripții pentru acțiuni și tot ce trebuie. Ăsta e un deziderat al meu de foarte mulți ani și în sfârșit foarte lume și-a dat seama că ăsta este viitorul și e singura soluție. Dacă va reuși OK, dacă nu, plec capul, întorc spatele și am plecat”, a concluzionat Jean Pavel.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Stiri
Tagurile articolului: csa steaua  fotbal  jean pavel  promovare  romania  superliga 

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel