Superliga Romaniei Universitatea Craiova n-a terminat transferurile! Anunțul lui Mihai Rotaru
Data publicării:
Finanțatorul Universității Craiova, Mihai Rotaru, a anunțat că formația olteană lucrează la un nou transfer în următoarea perioadă.

Mihai Rotaru: „Mai căutăm un atacant”

Clubul de fotbal Universitatea Craiova a realizat cinci transferuri până în prezent, iar finanțatorul Mihai Rotaru nu se oprește aici. După mutările lui Silviu Lung Jr., Gregorio Sierra, Takuto Oshima, Luis Paradela și Carlos Mora, oltenii își doresc cooptarea unui nou atacant în echipa condusă de Costel Gâlcă.

„Noi nu lucrăm pe insistențe, ci în echipă. Aveam de acoperit un fundaș de picior stâng. Am preferat să aducem un jucător cu experiență (n.r. pe Sierra). A venit la propunerea lui Costel Gâlcă. Mai căutăm un atacant.

Da, vrem să mai facem un transfer. Vrem ceva de excepție. Nu ne gândim acum la plecări de jucători. Nu luăm în calcul”, a spus Mihai Rotaru, potrivit digisport.ro.

Universitatea Craiova nu a stat prea bine la capitolul meciurilor amicale. Elevii lui Gâlcă au înregistrat în cantonamentul din Austria trei înfrângeri și o victorie, cu Legia Varșovia.

Universitatea Craiova va debuta în sezonul 2024/2025 al Superligii vineri, 12 iulie, în deplasare, unde va înfrunta formația FC Hermannstadt, meci programat la ora 21:30.

Al doilea meci al oltenilor va avea loc pe stadionul „Ion Oblemenco”, contra echipei UTA Arad, duelul fiind programat pe 20 iulie, de la ora 18:30.

Programul Universității Craiova în Superliga 2024/2025


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel