Superliga Romaniei Valeriu Iftime nu îl iartă pe Bogdan Andone după scandalul de la meciul cu Oţelul. "Nu mă aşteptam să facă un asemenea circ"
Data actualizării:
Data publicării:
Valeriu Iftime, finanţatorul celor de la FC Botoşani, s-a declarat surprins neplăcut de reacţiile lui Bogdan Andone din meciul cu Oţelul, care au dus la eliminarea antrenorului botoşănenilor. 

“Chiar dacă am luat două goluri, am greșit, dar puteam să jucăm după aceea. Antrenorul se enervează, întrerupe meciul ca și cum nu ar fi reguli pe aici, îi dă roșu. M-a surprins tare neplăcut Bogdan. Nu mă așteptam să facă un asemenea circ. Și schimbările proaste. După schimbări, s-a modificat jocul echipei.

Florescu încă vrea să plece nu știu unde… Trebuia să avem 3-1 dar după schimbări a fost catastrofală echipa. Arbitrajul a fost catastrofal. Nu cred că am pierdut din greșeli de arbitraj. Și chiar dacă greșește, nu ai voie să faci un asemenea scandal. Puteam să batem astăzi. Dacă eram atenți la 2-1 și nu făcea schimbările alea…Florescu se plimbă pe teren și încă doi care făceau figurație. Tot ce a schimbat a fost slab”, a spus Valeriu Iftime pentru BTOnline, la finalul meciului pierdut de echipa sa, scor 3-2, cu Oţelul Galaţi. 

Primele explicaţii ale lui Bogdan Andone 

Antrenorul celor de la FC Botoşani a făcut mai multe declaraţii după meci, însă nu a abordat şi subiectul ieşirii nervoase. 

"Vreau să atrag atenţia asupra acestei delegări. Brigada de arbitri a fost încălecată de banca adversă. Total eronată delegarea. Brigada a fost depăşită de miza jocului, de intensitatea jocului. Trebuiau trimişi arbitri cu personalitate şi experienţă. 

Vreau să atrag atenţia asupra programărilor. Am jucat luni, vom juca peste 4 zile la Iaşi. Azi s-a jucat la 38 de grade. Suntem singura echipa programată la 3 zile distanţă. Vreau să ştiu de ce noi, de ce FC Botoşani? De ce adversarii de vineri au 2 zile de recuperare în plus? Nu cred că ne vom putea recupera fizic. Suntem proştii campionatului? Anul trecut ne-a ajutat Dumnezeu, am avut şansă, am luptat. Dar dacă vor continua aceleaşi lucruri, cu aceleaşi delegări, cu deplasări la 3-4 zile, în condiţiile în care noi nu avem aeroport să ajungem la Arad, Sibiu, Constanţa, şi facem 9-10-15 ore pe drum, înseamnă că investiţiile domnului Iftime sunt în van. Pentru că, practic, sunt cheltuieli exagerate şi nu îşi merită banii", a declarat Bogdan Andone. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel