Superliga Romaniei Victor Angelescu, anunţ despre Cristi Săpunaru. "I s-a spus că nu va juca 40 de meciuri în acest sezon"
Data publicării:
Cristian Săpunaru este la ultimul sezon al carierei, însă nu va mai fi titular 100% ca în trecut. O spune Victor Angelescu, acţionar minoritar al giuleştenilor. 

Cristi Săpunaru a fost doar rezervă în meciul dintre FC Rapid şi UTA Arad, Neil Lennon preferând să îi folosească pe Blazek, Iacob şi Manea în defensivă. Victor Angelescu spune că Neil Lennon a avut o discuţie cu Cristi Săpunaru, în care i-a explicat că nu va mai juca în fiecare partidă, ca în sezoanele precedente. 

"Normal că Săpunaru contează enorm pentru Rapid. E căpitanul echipei, chiar dacă ieri n-a fost pe teren.

E greu să mai joace fiecare meci. Sunt convins că Neil îl va băga. Asta a fost decizia antrenorului pentru acest meci, dar sunt convins că Săpunaru va şi juca. Nu mai poate juca toate meciurile cum o făcea sezoanele precedente.

Ştiu că există o strategie a antrenorilor şi îl va integra şi pe Săpunaru fără probleme. Dar unele meciuri nu le va juca. Antrenorul a dorit să îl vadă pe Blazek cum joacă într-un meci oficial. 

Strategia pentru acest sezon este ca Săpunaru să nu mai joace 40 de meciuri. A fost o discuţie inclusiv cu el ca în sezonul ăsta să nu mai evolueze la fel de mult ca în sezoanele precedente.

Ţinând cont că de la începutul stagiunii ştiam că va juca mai puţin… Săpunaru a acceptat, normal. Este extrem de ataşat de club, este foarte important pentru vestiar şi club. Ajută nu doar prin evoluţia sportivă”, a spus Victor Angelescu la FANATIK SUPERLIGA.

Cristi Săpunaru, probabil la ultimul sezon al carierei  

"Întotdeauna a fost concurenţă la Rapid, indiferent de poziţie. La o echipă mare, tot timpul trebuie să existe concurenţă, altfel jucătorii ar fi delăsători. Eu concuerez pentru postul meu, dar cel mai bun să joace, să joace pentru Rapid.

99% e ultimul sezon, dar vedem ce va fi mai departe. 99%, ultimul meu an la Rapid ca jucător. Importante sunt pregătirea, recuperarea. Linişte acasă, aia da. În primul rând, cred că e cel mai important să ai linişte acasă, familia să fie aproape de tine. Important e să nu-i asculţi pe toţi care vorbesc prea mult şi prost.

Pepe, la 41 de ani, poate să fie şi un exemplu de urmat, pentru că a jucat la echipe mari, se întreţine, e jucător bun. Poate să mai joaca încă 10 ani, dacă poate, pentru că este un jucător valoros. ", a declarat Cristi Săpunaru pentru Orange Sport. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel