Superliga Romaniei Victor Angelescu, răspuns la înțepăturile lui Dan Nistor la adresa lui Dan Șucu: „Ar trebui să existe o doză de respect”
Data publicării:
Meciul dintre FCSB și „U” Cluj s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, după ce Dan Nistor a înscris un gol din penalty, iar declarațiile de după partidă ale jucătorului ardelenilor nu au rămas netaxate.

Angelescu: „Declarația domnului Șucu nu a fost una chiar răuvoitoare”

„Eu nici nu mai țineam minte. (n.r. referitor la declarațiile lui Dan Șucu). Nu vreau să intru în polemici. Nu mi se pare normal. Cred că este un campionat nou.

Fiecare ia deciziile proprii. Jucătorii, antrenorii, patronii își asumă ceea ce zic. Repet. Nu mi se pare normal să ai reacții care au legătură cu un alt campionat.

Între un jucător și un patron ar trebui să existe o doză de respect în primul rând. Nu vreau eu să discut. Nu cred că îl cunoaște domnul Șucu pe domnul Nistor. Teoretic, cred că ar trebui să ne abținem dacă nu cunoaștem persoana respectivă.

Dacă mai țin eu bine minte, declarația domnului Șucu nu a fost una chiar răuvoitoare. Nu țin minte să fi fost ceva contondent, atât de grav încât să stai patru luni de zile ca să îți aduci aminte după ce dai un gol din penalty. E decizia lui. Să acționeze cum vrea”, a declarat Victor Angelescu, potrivit Fanatik.

Ce a spus Dan Șucu despre execuția lui Nistor

Mijlocașul celor de la „U” Cluj a ținut cont că sezonul trecut, după ce a ratat o lovitură de la 11 metri în fața FCSB, Dan Șucu se întreba retoric cum a putut jucătorul clujenilor să rateze o astfel de lovitură: „Dacă aș fi paranoic, m-aș gândi că toată povestea cu 'omenia' este o metodă de a distrage atenția, pentru a nu ne concentra pe întrebarea: 'Cum de a putut un jucător atât de talentat, cum este Nistor de la U Cluj, să execute faza loviturii de pedeapsă atât de stângaci?'. De asemenea, dacă aș fi patronul echipei respective, aș cere în mod cert explicații”, spunea acționarul majoritar al Rapidului.

Dan Nistor, sfat pentru Șucu: „Mai multă baftă în afaceri”

„Să fie sănătos patronul de la Rapid. Îi doresc baftă, mai multă baftă în afaceri, că la fotbal văd că nu se pricepe”, a spus Dan Nistor.

„E greu, am întâlnit echipa campioană. Rezultatul este echitabil, e bine că nu am plecat cu mâna goală de aici. Am destulă experiență.

Sper să nu mai fac greșeli ca în campionatul trecut. FCSB este o echipă destul de puternică puternică, le doresc baftă în cupele europene. De ce să nu se califice? România merită mult mai mult.

Cred că în scurt timp noii jucători și echipa vor arăta destul de bine. Timpul va demonstra dacă suntem mai buni. Eu sper să fie așa. Anul acesta avem obiectiv să ne calificăm în play-off”, a declarat Dan Nistor, potrivit digisport.ro.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel