Superliga Romaniei Viorel Moldovan, mesaj războinic pentru tinerii Rapidului. "Alţii la 16-18 ani câştigă EURO. Vreau o revoltă din partea lor"
Data publicării:
Viorel Moldovan, preşedintele FC Rapid, a revenit în ţară înainte de meciul giuleştenilor de pe teren propriu cu Sepsi Sf. Gheorghe şi le-a transmis un mesaj războinic fotbaliştilor lui Neil Lennon. 

Întrebat ce părere are despre Rareş Pop, Viorel Moldovan a transmis un mesaj întregului vestiar, dar mai ales jucătorilor tineri. 

"Rareș Pop este fantastic, avem cei mai buni tineri din România. Mustesc de talent, trebuie să aibă mai multă foame, să aibă răutate, să își dorească mai mult, să impună și să joace. La 21 de ani este tânăr-bătrân, trebuie să joci.

Alții la 16, 18 ani câștigă Campionatul European, despre ce vorbim? La 18 ani trebuie să fiarbă sângele în tine, să îți dorești mai mult. Vreau o revoltă din partea lor, asta aștept din partea lor. Să muște din adversari când intră în teren, să își câștige locul din teren", a fost mesajul lui Viorel Moldovan la Fanatik.

Secundul Iain Brunskill va fi pe banca Rapidului la duelul cu Sepsi 

Neil Lennon a fost nevoit să se întoarcă în Irlanda de Nord după ce mama sa, Ursula, a decedat. Secundul lui Lennon, Iain Brunskill, va sta pe bancă la meciul împotriva lui Sepsi. 

”Nu există meciuri ușoare, am văzut asta. Cred că au început bine sezonul. Sunt o echipă bună, par bine antrenați. I-am analizat mult. Au jucători buni, sunt neînvinși, va fi un meci dificil.

Simțim că nu suntem unde ar trebui să fim din perspectiva punctelor, dar iertați-mă dacă am înțeles greșit, însă cred că nu se decernează niciun trofeu după 3 sau 4 meciuri, ci la finalul sezonului.

Simțim că evoluțiile noastre trebuiau să ne aducă mai multe puncte decât am obținut. Cred că în toate meciurile de până acum am jucat bine doar în anumite perioade, nu am fost constanți.

Avem jucători noi, e un staff nou, un stil nou de joc, iar toate acestea contează. Nu suntem unde vrem să fim ca puncte, dar acum putem să ne uităm doar către următorul meci”, a spus Iain Brunskill.

Toate cifrele duelului Rapid - Sepsi 

"Bucureştenii au marcat cel puţin un gol în 17 dintre precedentele 18 meciuri jucate în campionat pe teren propriu. De partea cealaltă, covăsnenii au înscris de fiecare dată în 13 dintre ultimele 14 deplasări din Superligă.

Cele două echipe s-au mai întânit în principala competiţie internă de 11 ori, fiecare şi-a trecut în cont câte trei victorii, iar alte cinci partide s-au terminat la egalitate.

Primul meci a avut loc pe 2 octombrie 2021, Sepsi OSK - Rapid 2-2.

Cea mai mare diferenţă de scor s-a consemnat pe 20 ianuarie 2023, Rapid - Sepsi OSK 3-0, meci în care Marko Dugandzic a înscris de trei ori în primele 19 minute, acesta fiind cel mai rapid hat-trick reuşit de un jucător pe prima scenă din România în ultimii de 52 de ani (de la Anghel Iordănescu, 22 octombrie 1972, Steaua - Sportul Studenţesc 4-1 / minutele 2, 7, 16).

Cea mai recentă dispută directă din Superligă: 10 mai 2024, Sepsi OSK - Rapid 3-2, goluri înscrise de G. Debeljuh - dublă, I. Alimi, respectiv Cl. Petrila şi B. Burmaz", transmite LPF.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Fotbal Nicolae Dică a plecat de la FC Argeş

Nicolae Dică nu mai este antrenorul celor de la FC...


logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel