Turnee ATP Alcaraz şi Medvedev joacă din nou finala Indian Wells
Data publicării:
Carlos Alcaraz şi Daniil Medvedev se înfruntă din nou în finala turneului ATP Indian Wells, ca anul trecut. 

Spaniolul Carlos Alcaraz şi rusul Daniil Medvedev vor fi adversari, la fel ca anul trecut, în finala turneului de tenis ATP Masters 1.000 de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 9.495.555 de dolari.

Daniil Medvedev, numărul patru mondial, l-a eliminat sâmbătă în semifinale pe americanul Tommy Paul (17 ATP) în trei seturi, 1-6, 7-6 (7/3), 6-2.

Carlos Alcaraz, care l-a învins pe Medvedev în finala din 2023, a trecut în cealaltă semifinală de campionul de la Australian Open, italianul Jannik Sinner (3 ATP), cu 1-6, 6-3, 6-2. Alcaraz a pus capăt seriei de 19 succese a lui Jannik Sinner, care era neînvins în 2024, notează presa internaţională.

Spaniolul este sigur că va rămâne pe locul 2 în clasamentul ATP care va fi anunţat la începutul săptămânii viitoare, scrie Agerpres.

Meciul lui Alcaraz din sferturi, cu Zverev, întrerupt de un roi de albine 

"Nu o să mint, mi-e puţin frică de albine", a spus râzând jucătorul iberic, după victoria cu 6-3, 6-1 în faţa lui Zverev.

"Am privit cerul şi am văzut mii de albine zburând, unele blocate în părul meu, altele zburând spre mine. A fost o nebunie. Nu am mai văzut niciodată aşa ceva pe un teren de tenis", a povestit el.

Alcaraz, care a avut cele mai multe albine pe partea sa de teren, a suferit o înţepătură fără consecinţe majore şi ambii tenismeni au fugit la vestiare.

Originea problemei a fost o "spidercam, o camera aflată la mare altitudine, care se mişcă suspendată de cabluri şi pe care s-au instalat sute de astfel de insecte zburătoare.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Turnee ATP

logo icon Articole similare

Turnee ATP Nadal s-a calificat în sferturi de finală la Bastad (ATP)

Tenismenul spaniol Rafael Nadal, fost lider mondial, a...


DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Florin Maxim, opțiunea covăsnenilor pentru Sepsi. Antrenorul hunedorenilor a dat răspunsul

Agerpres

"Unu la unu cu Dorinel Munteanu". Un fost patron din Liga 1 laudă Oţelul Galaţi

Captură foto

Acum 6 ani se declara "dinamovist de mic" şi visa să înscrie în poarta FCSB-ului, azi joacă pentru roş-albaştri. "Ne-am înţeles foarte rapid"

Agerpres

Abdallah se operează, Dinamo mai face 2 transferuri după mijlocaşul Patrik Olsen

pixel