Baschet Doliu în Liga Naţională de baschet feminin. Americanca Tyra Whitehead, de la CSM Târgovişte, a murit
Data publicării:
Marie Tyra Whitehead, baschetbalista americană a celor de la CSM Târgovişte, a fost găsită fără viaţă în apartamentul său. 

lubul CSM Târgovişte a anunţat, luni, trecerea în nefiinţă a baschetbalistei sale americane Marie Tyra Whitehead, care a fost găsită în această dimineaţă fără suflare în apartamentul în care locuia, potrivit paginii de Facebook a grupării.

Deplângem dispariţia prematură a unei tinere jucătoare, iar gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă către familia şi apropiaţii ei în aceste momente grele. R.I.P, Marie Tyra!, a transmis clubul.

Tyra Whitehead (26 ani), care a semnat cu Washington Mystics (WNBA), dar nu a apucat să joace, a trecut apoi pe la Kilsyth LC (Australia), Wetterbygden Sparks (Suedia) şi Essex Rebels (Marea Britanie).

Pe 25 septembrie, CSM Târgovişte a învins-o în deplasare pe CS Agronomia Bucureşti cu 83-38, Tyra Marie Whitehead fiind cea mai bună de la învingătoare, cu 14 puncte şi 9 recuperări. Ulterior, meciul a fost omologat cu scorul de 2-0 pentru Agronomia, scrie Agerpres.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Baschet

logo icon Articole similare

Baschet Nikola Jokic, desemnat cel mai bun jucător din NBA

Liga Profesionistă Nord-Americană de Baschet a anunțat...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

Agerpres

Oţelul, Corvinul, FCSB, Dinamo, Farul, U Cluj şi alte echipe rămân fără galerie? Suporterii anunţă că nu mai vin la meciuri

Colaj DCSport/Sursa foto: Agerpres

Înaintea duelului cu Otelul Galați, Sabău numește unul dintre cei mai buni mijlocași din Superliga

pixel