Turnee WTA Emma Răducanu nu participă nici la turneul de la Hong Kong
Data publicării:
Având inițial planul de a participa la competiția WTA 250 de la Hong Kong, jucătoarea de tenis britanică a decis că mai are nevoie de timp pentru o recuperare completă după accidentare.

Emma Răducanu mai are nevoie de timp pentru a reveni în competiții

Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu (55 WTA) a anunțat miercuri că nu va participa la turneul de la Hong Kong, care debutează pe 28 octombrie, chiar dacă face progrese în recuperarea după o accidentare la picior.

Jucătoare cu origini românești s-a accidentat la turneul WTA de la Seul, când a suferit o entorsă la genunchi în meciul din sferturi cu Daria Kasatkina, pe 21 septembrie.

Fosta campioană de la US Open 2021 a ratat apoi cinci turnee consecutive.

„În timp ce piciorul meu progresează, am nevoie de puțin mai mult timp înainte de a fi în formă”, a scris Răducanu pe platforma X. Sper să mă pot întoarce și să joc acest turneu în viitor.”, a adăugat ea.

Răducanu își propune să revină în formă la turneul final al Cupei Billie Jean King care va avea loc la Malaga în perioada 13-20 noiembrie, unde Marea Britanie va debuta contra Germaniei pe 15 noiembrie, potrivit Agerpres.

La turneul de la Hong Kong a confirmat prezența și Simona Halep, care revine în același loc în care a obținut prima victorie din ultimii doi ani. Ea a învins-o cu 6-2, 4-6, 6-4 pe australianca Arina Rodionova (34 ani, 114 WTA), pe 2 octombrie, în prima rundă a turneului de la Hong Kong (WTA 125), ca mai apoi să fie învinsă de rusoaica Anna Blinkova, cu 6-2, 6-1, în optimile de finală ale turneului unde a primit un wild-card.

Dubla campioană de Grand Slam din țara noastră nu este singura jucătoare care a înregistrat rezultate notabile în carieră și care participă la competiția de la Hong Kong de la finalul lunii octombrie, japoneza Naomi Osaka confirmându-și deja prezența. Vor mai evolua, printre altele, și campioana en-titre, canadianca Leylah Fernandez, rusoaicele Diana Shnaider și Anastasia Potapova, dar și britanica Katie Boulter.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Turnee WTA

logo icon Articole similare

Turnee WTA Emma Răducanu nu participă nici la turneul de la Hong Kong

Având inițial planul de a participa la competiția WTA...

Turnee WTA Jaqueline Cristian, învinsă în optimile de la Ningbo

Românca nu a profitat de șansa de a juca în optimi, în...

Turnee WTA Încă o mămică revine în circuitul WTA

În ultimii ani, numeroase sportive au revenit pe...



logo icon Cele mai noi articole

Turnee WTA Emma Răducanu nu participă nici la turneul de la Hong Kong

Având inițial planul de a participa la competiția WTA...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Dorinel Munteanu şi-a aflat pedeapsa după episodul cu David Maftei

Sursa: Agerpres

Antrenorul cu portarii de la Dinamo a tras concluziile despre Golubovic, după meciul cu FCSB

Agerpres

Sportiva din Republica Moldova care a răbufnit după rezultatele alegerilor la referendum

Sursa: Agerpres

Vali Creţu, "fotbalistul cu 9 vieţi", în lacrimi: Am vrut să joc gratis la FCSB. Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu

pixel