Turnee ATP Jan-Lennard Struff și Marton Fucsovics, triumfători în finalele ATP 250
Data publicării:
Germanul de 34 de ani s-a impus rapid în fața americanului Taylor Fritz, în turneul „de acasă”, pe când maghiarul Fucsovics a reușit să câștige trofeul de la Țiriac Open.

Struff câștigă primul trofe ATP din carieră. Fucsovics, pe al doilea

Jucătorul german de tenis Jan-Lennard Struff (28 ATP, favorit nr. 4) a câștigat duminică turneul ATP 250 de la Munchen (Germania), dotat cu premii totale de 579.320 de euro, după ce l-a învins în finală, în două seturi, 7-5, 6-3, pe favoritul nr. 3, americanul Taylor Fritz (15 ATP).


Struff s-a impus după un meci de mai puțin de o oră și jumătate, Fritz reușind opt ași și făcând două duble greșeli, germanul având doi ași, fără a face vreo dublă greșeală.

Germanul îl eliminase sâmbătă, în semifinale, pe deținătorul trofeului, danezul Holger Rune (12 ATP, favorit nr. 2), în doar 44 de minute, scor 6-2 6-0.

Jan-Lennard Struff a disputat cea de-a patra finală la un turneu ATP, el pierzându-le pe cele de la Munchen (2021), Madrid (2021) și Stuttgart (2023), scrie Agerpres.

Pe de altă parte, Marton Fucsovics (82 ATP) a reușit să îl învingă pe argentinianul Mariano Navone (52 ATP), scor 6-4 7-5, într-un meci care a trecut de două ore de joc. Maghiarul trecuse, în semifinala turneului, de chilianul Alejandro Tabilo (41 ATP), scor 6-4 6-4, pe când sud-americanul s-a impus în fața francezului Gregoire Barrere (128 ATP), scor 6-3 6-4.

Astfel, ocupantul locului 82 în lume câștigă trofeul competiției din Capitală, Țiriac Open. Acesta era câștigătorul a doar unui titlu ATP în toată cariera sa, cel de la Geneva, din anul 2018, tot pe suprafața de zgură.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Turnee ATP

logo icon Articole similare

Turnee ATP Nadal s-a calificat în sferturi de finală la Bastad (ATP)

Tenismenul spaniol Rafael Nadal, fost lider mondial, a...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel