Turnee ATP Parcurs de vis pentru Jannik Sinner și Anna Kalinskaya. Ambii se califică în ultimul act
Data publicării:
Tenismenul italian formează un cuplu cu rusoaica Anna Kalinskaya, ambii reușind să se califice în finalele competițiilor de la Halle, respectiv Berlin.

Sinner îl întâlnește pe Hurkacz, în finala de la Halle

Italianul Jannik Sinner, actual lider mondial, şi polonezul Hubert Hurkacz (9 ATP) vor disputa finala turneului ATP 500 pe iarbă de la Halle (Germania), dotat cu premii totale de 2.255.655 de euro.

Sâmbătă, în penultimul act al competiţiei, Sinner a trecut în două seturi, 6-4, 7-6(3), de chinezul Zhang Zhizhen, în timp ce Hurkacz l-a eliminat pe germanul Alexander Zverev (4 ATP) cu 7-6(2), 6-4.

Anna Kalinskaya, calificată în a doua finală a sezonului

Anna Kalinskaya și-a rezervat și ea un loc în ultimul act de la Berlin, bifând cea de-a doua finală a anului. Rusoaica a obținut o victorie în fața fostei lidere mondiale, Victoria Azarenka, în semifinalele turneului WTA de la Berlin, scor 6-1, 6-7(3), 6-1.

Partenera lui Sinner a avut nevoie de două ore și 10 minute pentru a trece de Azarenka și a se califica în finala de duminică.

Întrebată ce părere are despre reușita sa de a juca o nouă finală și totodată despre victoria lui Sinner, Kalinksaya a replicat: „Încerc să fiu măcar puțin la fel de bună ca el. Urmează să-i scriu, sunt fericită”.

Jucătoarea în vârstă de 25 de ani așteaptă să își afle adversara din ultimul act, a doua semifinală opunându-le pe americancele Jessica Pegula (5 WTA) și Coco Gauff (2 WTA).


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Turnee ATP

logo icon Articole similare

DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu, cel mai selecţionat tricolor, împlineşte 56 de ani. Cele mai mari performanţe ale carierei

Agerpres

FC Botoşani, victorioasă în primul amical al verii. Bogdan Andone a anunţat un nou transfer

Agerpres

Eduard Pap, săgeţi către strategia de transferuri a celor de la Oţelul Galaţi? "Eram doi români în teren, restul străini. Mi se pare exagerat"

Agerpres

"Oracolul de la Bălceşti" prezice rezultatul meciurilor Slovacia - România şi Ucraina - Belgia

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?