Turnee WTA Jaqueline Cristian, învinsă în optimile de finală de la Guangzhou
Data publicării:
Jaqueline Cristian a fost învinsă pentru prima dată de italianca Lucia Bronzetti, primele patru întâlniri dintre cele două încheindu-se cu succes pentru româncă.

Jaqueline Cristian pierde primul meci din carieră în fața italiencei Lucia Bronzetti

Jucătoarea română de tenis Jaqueline Cristian (74 WTA) a fost învinsă de jucătoarea italiană Lucia Bronzetti (84 WTA), scor 7-6(5), 6-4, în optimile de finală ale turneului WTA 250 de la Guangzhou (China), dotat cu premii totale de 267.082 de dolari.

Cristian a avut multiple mingi de set în prima manșă, dar adversara sa a reușit să salveze fiecare șansă a româncei, aducând primul set în tiebreak, câștigat în cele din urmă de aceasta.

Cel de-al doilea set a fost la fel de disputat, dar tenismena din România nu a putut duce ultimul schimb de mingi de la 4-5, ducând mingea în afara terenului, când adversara sa avea deja două mingi pentru a încheia partida.

În ciuda faptului că românca a înregistrat șase ași în meci, spre deosebire de Bronzetti, care nu a bifat niciun as, nu a putut obține încă un rezultat pozitiv la Guangzhou, fiind eliminată în două ore și 12 minute de joc. Șase duble greșeli a mai înregistrat Jaqueline, spre deosebire de cele cinci ale adversarei.

Românca s-a calificat luni în optimi după ce a învins-o pe elvețianca Viktorija Golubic cu 6-4, 2-6, 6-1, în timp ce italianca a trecut marți de favorita nr. 4, armeanca Elina Avanesyan (45 WTA), în două seturi, scor 6-1, 6-4.

Duelul de miercuri dimineață a consemnat a cincea confruntare dintre Cristian și Bronzetti, românca având 4-0 la general, până la înfrângerea din competiția asiatică.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Turnee WTA

logo icon Articole similare

Turnee WTA Jaqueline Cristian, învinsă în optimile de la Ningbo

Românca nu a profitat de șansa de a juca în optimi, în...

Turnee WTA Încă o mămică revine în circuitul WTA

În ultimii ani, numeroase sportive au revenit pe...



logo icon Cele mai noi articole

Turnee WTA Emma Răducanu nu participă nici la turneul de la Hong Kong

Având inițial planul de a participa la competiția WTA...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Dorinel Munteanu şi-a aflat pedeapsa după episodul cu David Maftei

Sursa: Agerpres

Antrenorul cu portarii de la Dinamo a tras concluziile despre Golubovic, după meciul cu FCSB

Agerpres

Sportiva din Republica Moldova care a răbufnit după rezultatele alegerilor la referendum

Sursa: Agerpres

Vali Creţu, "fotbalistul cu 9 vieţi", în lacrimi: Am vrut să joc gratis la FCSB. Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu

pixel