Stiri Mihaela Cambei, pași rapizi pentru a se bucura de cadoul oferit de Ion Țiriac
Data actualizării:
Data publicării:
Vicecampioana olimpică Mihaela Cambei a oferit detalii despre experiența Jocurilor Olimpice de la Paris, dar și despre planurile sale privind cadoul primit de la Fundația Țiriac.

Afaceristul Ion Țiriac a oferit câte o mașină cadou fiecărui sportiv care a reușit să cucerească o medalie olimpică la Paris, alături de premiul acordat gimnastei Sabrina Maneca Voinea, care a fost considerată câștigătoare, în urma controversei apărute în cadrul finalei de la sol.

Halterofila Mihaela Valentina Cambei a reușit să cucerească argintul în cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris, la categoria de 49 kilograme. Aceasta a mărturisit că are în plan să obțină permisul de conducere, pentru a se bucura de mașina oferită de Țiriac, un Hyundai Ioniq 5.

Cambei: „Ne ajută foarte mult că suntem susținuți și de români”

„Mașina de la Țiriac momentan este în parcare, m-am apucat să înscriu numerele și să dau de permis, pentru că nu am. Trebuie să dau anul acesta. Nu mă așteptam, chiar a fost o surpriză (n.r. să primească mașina), am fost anunțată chiar înainte cu vreo două zile să concurez.

Știam că o să se dea o mașină, dar prima dată a fost vorba despre David Popovici, dacă nu greșesc, după care a fost vorba despre aur (n.r. sportivii care câștigă medalia de aur), iar apoi au spus că dau mașină tuturor sportivilor care iau medalie.

Am fost ușor surprinsă, surprinsă plăcut, pentru că ne ajută foarte mult că suntem susținuți și de români, practic. Asta contează cel mai mult! A fost prima dată în viața mea când am concurat și au fost români să ne susțină, la Jocurile Olimpice, pentru că de obicei vedeam la fotbal, la gimnastică, în alte părți.

Au fost foarte mulți spectatori români la haltere. (n.r. La haltere?) Da, așa am făcut și eu când i-am văzut, tot șocată am rămas. Au fost foarte mulți. Am rămas surprinsă, pentru că la noi veneau doar cei internaționali, ne susțineau foarte mult cei din alte țări, români mai puțin.”,”, a declarat Valentina Cambei, despre experiența de la Jocurile Olimpice de la Paris.

De asemenea, vicecampioana olimpică de la Paris a discutat și despre relația pe care o are cu ceilalți sportivi din lot. Aceasta a spus că fiecare dintre colegele sale se antrenează pe cont propriu, dar se simte ca într-o familie alături de acestea, mai ales din pricina faptului că petrece cea mai mare parte din zi împreună cu ele.

Cambei a discutat și despre fratele său aflat la Bistrița, în vârstă de 16 ani, care face parte din lotul de haltere la categoria de juniori, dar și despre posibilitatea de a se căsători curând.

„Sper să rămân o profesoară bună pentru el, să mă urmeze în tot ceea ce fac”

„Suntem vreo șase fete (n.r. în lot), ne înțelegem bine, suntem colege care se respectă. Suntem o familie, ne înțelegem foarte bine. Când vine vorba despre antrenamente, fiecare își vede de treaba lui, fiecare stă în camera lui și se pregătește. Când este de vorbit, stăm să vorbim, ne înțelegem foarte bine, nu avem conflicte.

Fratele meu l-am văzut acum, când am venit acasă după Jocurile Olimpice. E la Bistrița momentan, dar a venit acasă când am fost și eu. Acum s-a întors, și el vine doar o dată acasă, dar el este la lotul de la Bistrița, de băieți. E mai mic decât mine, are 16 ani. Sper să rămân o profesoară bună pentru el, să mă urmeze în tot ceea ce fac. Este la lotul de juniori de băieți, de la Bistrița.

Nu știu ce să zic, probabil o să fie ceea ce vrea Dumnezeu. Depinde și de ce împrejurări vor fi, depinde pe unde mai merg, nu se știe niciodată ce se ivește. Dar acum nu se pune problema (n.r. despre ideea de a se mărita), pentru că vreau să stau axată pe ceea ce am de făcut. Vor veni lucrurile la timpul lor, nu e ceva după care alerg”, a mai spus Mihaela Valentina Cambei, la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Stiri

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Marius Șumudică a prefațat meciul Rapid - Oțelul. Ce nemulțumiri are în Cupa României

Agerpres

Cum prefațează Zeljko Kopic meciul cu FC Botoșani

Facebook SC Oțelul Galați

La ce se așteaptă Dorinel Munteanu în meciul Rapid - Oțelul Galați. Grupa din Cupa României, echilibrată

Agerpres

Mihaela Cambei, pași rapizi pentru a se bucura de cadoul oferit de Ion Țiriac

pixel