Automobilism Mihai Leu s-a bucurat de prezența a 10.000 de oameni, la penultima etapă a Campionatului Național de Super Rally
Data actualizării:
Data publicării:
Campionul român a fost prezent în Capitală, sâmbătă, 5 octombrie, la penultima etapă a sezonului 2024 din Campionatul Național de Super Rally.

Mihai Leu: „Am sărbătorit alături de Anna reușita etapei de Super Rally de la București”

Fostul pugilist Mihai Leu nu o neglijează pe Anna, soția sa, nici în momentele în care nu dispune de foarte mult timp liber. Weekend-ul trecut, campionul mondial la box s-a aflat în Capitală alături de familia sa. Împreună cu Anna și băiatul lor Marco, aceștia au organizat penultima etapă a sezonului 2024 din Campionatul Național de Super Rally.

Evenimentul auto s-a desfășurat sâmbătă, 5 octombrie, în centrul Capitalei, pe un traseu special amenajat în jurul Sălii Palatului.

Mihai Leu a fost prezent în fața Ateneului Român, acolo unde a fost organizat parcul service al etapei, de la 8.30 dimineața până după orele 19.00.

Cu toate acestea, pe seară, campionul, alături de soția sa pe care o consideră „îngerul său păzitor”, a avut parte de o cină romantică în incinta celui mai mare hotel din București, JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Situat pe Calea 13 Septembrie, acest stabiliment este renumit pentru serviciile personalizate de clasă mondială și camerele sale opulente, împrejurimile fastuoase și prezența unei galerii exclusiviste cu mărci internaționale de top, potrivit informațiilor furnizate de Press Book Media.

„Etapa de Super Rally din Capitală a ieșit exact așa cum am sperat. Am avut noroc de vreme bună, cu soare, astfel că numărul spectatorilor a fost foarte mare, de peste 10.000 de oameni. Piloții s-au întrecut în a da ce-i mai bun și au obținut performanțe foarte bune.

Am avut emoții și ca participant, dar și că organizator, dar la final am fost bucuros că totul a ieșit cum ne-am dorit. Am sărbătorit această reușită alături de soția mea, Anna, în cadrul unei cine romantice la hotelul unde venim de fiecare dată cu plăcere, atunci când ajungem în București”, a declarat Mihai Leu, după eveniment.

Mihai Leu și Anna, de nedespărțit

Relația dintre Mihai Leu și soția sa Anna are o poveste foarte frumoasă. Totul a început în Germania, acolo unde românul a cunoscut-o pe cea care avea să îi ofere una dintre cele mai frumoase amintiri din viața sa.

„Tu ce amintire ai vrea să retrăiești? Eu, dacă m-aș întoarce în timp, aș vrea să mai trăiesc o dată prima întâlnire cu soția mea. Eram în Germania, aveam un antrenor nou și m-a rugat să îi arăt orașul fetiței lui. Era în 1990.

Într-un bistro din Leverkusen am văzut-o în ziua respectivă pe Anna și știu că i-am zis fetei antrenorului meu: 'Ea o să fie soția mea!'. Nu știam nimic despre ea, cine e, cum e, dar pur și simplu am știut că va fi soția mea. Pentru mine, astea sunt momentele care rămân mereu în minte”, a amintit Leu, pe contul său de Facebook.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Automobilism

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Marius Șumudică nu e dorit la Rapid

Antrenorul Marius Șumudică nu ar fi dorit de o parte...


logo icon Cele mai citite
Imagine de Phillip Kofler de la Pixabay

Adevărul despre Daniel Badislav, cel mai "greu" portar din lume, după ce s-a spus că a provocat demisia a 4 antrenori şi un atac de cord fatal altuia

Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

Agerpres

Oţelul, Corvinul, FCSB, Dinamo, Farul, U Cluj şi alte echipe rămân fără galerie? Suporterii anunţă că nu mai vin la meciuri

pixel