Turnee ATP Rafael Nadal, victorie pe zgura din Barcelona! Spaniolul arată în mare formă
Data actualizării:
Data publicării:
Campionul spaniol pare că nu a lipsit deloc din circuitul de tenis, după prima partidă în ultimele trei luni și jumătate. 

Victorie clară pentru Rafa

Rafael Nadal s-a reîntors în circuitul de tenis, după o nouă pauză de peste trei luni. Acesta l-a învins pe italianul Flavio Cobolli (62 ATP) în două seturi, scor 6-2 6-3.

Spaniolul aflat pe locul 644 mondial a avut nevoie de o oră și 26 de minute, pentru a trece în turul următor la turneul „de casă”, de la Barcelona. Nadal îl va întâlni, în faza următoare a competiției, pe australianul Alex de Minaur (11 ATP). Aceștia s-au mai întâlnit de patru ori în meciurile directe, Nadal conducând cu 3-1. 

Ultimul an de tenis pentru Nadal, tot mai aproape

Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal a declarat, luni, că are „senzația” că ediția din acest an a turneului de la Barcelona va fi ultima la care va participa, scrie EFE.

„Cred că este ultimul an și vreau să mă bucur de fiecare moment”, a spus Nadal, care se antrenează în Catalonia pentru competiția care a debutat luni, 15 aprilie.

„Am avut o săptămână foarte bună de antrenament. M-am antrenat aici cu jucători care au un nivel ridicat și m-am simțit bine. Mă simt pregătit să concurez”, a afirmat el.

Nadal nu a mai jucat un meci oficial de trei luni și jumătate, când a pierdut în turul al treilea la Brisbane împotriva australianului Jordan Thompson.

„Îmi pare rău că nu am putut fi prezent la Monte Carlo, dar acum lucrurile s-au îmbunătățit, mă simt suficient de confortabil să joc mâine”, a explicat Nadal, care a insistat că are „sentimentul” că aceasta va fi ultima sa apariție la Barcelona.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Turnee ATP

logo icon Articole similare

Turnee ATP Nadal s-a calificat în sferturi de finală la Bastad (ATP)

Tenismenul spaniol Rafael Nadal, fost lider mondial, a...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel