Turnee WTA Simona Halep primește un nou wild-card! Va juca românca la Paris?
Data actualizării:
Data publicării:
Campioana română care a revenit pe teren, în luna martie, după suspendarea de dopaj, se pregătește intens pentru a debuta în sezonul de zgură de anul acesta. Se pare că Halep a primit un nou wild-card, de această dată din partea organizatorilor unui turneu de categorie WTA 125.

O nouă invitație pentru Simona - nu se cunoaște dacă ea va participa la turneul WTA 125

Jurnaliștii de la Tennis Actu au scris că tenismena română a primit o invitație specială pe tabloul principal de la Clarins Trophy, o competiție WTA 125. „Simona Halep, care încă nu știe dacă va juca la Roland Garros, a primit un wild-card pentru Trophée Clarins”.

Aceștia au mai menționat că în momentul de față, Simona Halep se va putea pregăti pentru turneul de Mare Șlem de la Paris, prin participarea la competiția Trophée Clarins, turneu care va avea loc în perioada 13-19 mai, la Lagardère Paris Racing.

Mai multe jucătoare din TOP 50 sunt așteptate la competiția care se va desfășura la Paris, printre care Emma Navarro (23 WTA), Katie Boulter (28 WTA), Sloane Stephens (33 WTA), Leylah Fernandez (35 WTA), Yue Yuan (37 WTA), Katerina Siniakova (40 WTA), Clara Burel (44 WTA) și Diane Parry (49 WTA).

CITEȘTE ȘI Japonia, următoarea adversară a României la Billie Jean King Cup. Când se vor juca optimile de finală

Pe lista anunțată de site-ul oficial al competiției se află și alte două românce, Ana Bogdan (64 WTA) și Jaqueline Cristian (73 WTA).

După revenirea în circuitul de tenis feminin, Simona Halep a primit mai multe wild-card-uri de la organizatorii a diferitelor turnee, ea revenind prima dată la Miami Open, competiție WTA Masters 1000. Aceasta a fost învinsă de spaniola Paula Badosa, în trei seturi, scor 6-1 4-6 3-6.

Celelalte turnee la care românca a mai primit invitații pe tabloul principal sunt competiția portugheză WTA 125 Oeiras Ladies Open și Masters-ul de la Madrid, doar că aceasta s-a retras din ambele turnee, afirmând că mai are nevoie de timp pentru a se remonta din punct de vedere fizic.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Turnee WTA

logo icon Articole similare

DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

Stiri To Neil or not to Neil

Nord-irlandezul Neil Lennon a semnat cu FC Rapid şi va fi noul antrenor al...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Gheorghe Hagi, gest de mare campion pentru Dorinel Munteanu. Oţelul va putea juca la Constanţa în Europa, dacă se califică

Foto cu rol ilustrativ: Pexels

Situaţie incredibilă în fotbalul românesc. Ioan Varga cere Corvinului să cedeze locul în Europa Farului. Mihai Rotaru spune că Oţelul sau U Cluj pot juca de 2 ori barajul

Agerpres

Oţelul Galaţi, mutare spectaculoasă la barajul de cupe europene

Sursa: Agerpres

Vin investiţiile, dacă Dinamo se salvează de la retrogradare? Andrei Nicolescu, anunţ important pentru fanii alb-roşii

pixel