UEFA Euro 2024 Anglia - Slovacia 2-1. Englezii au întors incredibil în prelungiri
Data actualizării:
Data publicării:
Citește în articol mai multe despre meciul dintre Anglia și Slovacia de la EURO 2024.

Echipa națională a Angliei a reușit să treacă de naționala Slovaciei și merge mai departe la EURO 2024. 

Slovacia a deschis scorul în minutul 25, după ce Ivan Schranz a marcat.  În minutul 50 englezul Phil Foden a înscris în poarta slovacilor, dar golul a fost anulat.

Jude Bellingham a salvat Anglia în prelungirile reprizei a doua, min 90+5, după ce a executat o foarfecă senzațională și a egalat scorul.

Harry Kane, atacant la Bayern Munchen, a marcat în minutul 91 golul care a trimis Anglia mai departe în lupta de la EURO 2024.

Jude Bellingham, autorul golului egalizator al Angliei, a declarat: „Ești la 30 de secunde distanță de a pleca acasă, simțind că ți-ai dezamăgit națiunea, un șut și totul e minunat. Să joci pentru Anglia este un lucru extraordinar, dar este și multă presiune. Să fiu pe teren și să înscriu goluri pentru mine este o eliberare, este un moment foarte fericit. În afară de golul lor, cred că am fost destul de buni. Am ajuns în zone bune. Am fi putut fi mai clinici, dar principalul lucru pe care l-am arătat a fost mult caracter.

În fotbalul eliminatoriu, atunci când produci un astfel de moment, oamenii se pot uita în jur și se pot gândi: 'Da, acesta este spiritul pe care îl avem în echipă'. Nu ai astfel de momente fără adversitate”.

”Părea greu pentru o secundă acolo, dar continui, am lucrat la atât de multe detalii pe parcursul săptămânii. Și, evident, Jude, asta este ceea ce face Jude, ce gol incredibil, el a păstrat turneul nostru în viață. Unul dintre cei mai buni din istoria țării noastre, ce jucător este. A muncit atât de mult pentru echipă, au fost multe de discutat în ultimele două zile, dar asta arată ce poți face în momentele importante, el se ridică și de asta avem nevoie”, a declarat Harry Kane, conform Reuters.

Anglia urmează acum să joace cu naționala Elveției în sferturile de finală ale Campionatului European, după ce Elveția a învins Italia cu 2 la 0. Meciul va avea loc pe data de 6 iulie.


Autorul articolului: DCSport Team
Categorie: UEFA Euro 2024

logo icon Articole similare

DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Dinamo renunţă la fundaşul Quentin Bena

Dinamo continuă procesul de reconstrucţie în această...


logo icon Cele mai citite
sursa: Pexels

Vasile Jardan, plecat la finalul sezonului de la Oţelul, a semnat cu noua echipa

Facebook SC Oțelul Galați

Oțelul Galați transferă un jucător de 19 ani

Sursa: Agerpres

Oţelul Galaţi a transferat un nou fundaş central

Sursa: Agerpres

Dinamo înfruntă CFR Cluj în prima etapă, iar Andrei Nicolescu avertizează. "Suntem un pic în urmă faţă de ce prognozasem"

pixel