UEFA Euro 2024 Ce se întâmplă cu Mbappe, după fractura nazală suferită în partida Austria - Franța
Data publicării:
Superstarul francez s-a accidentat în timpul meciului desfășurat luni seară, Austria - Franța, după o ciocnire cu fundașul austriac Kevin Denso, suferind o fractură nazală.

Mbappe va reveni pe teren cu o mască în următorul meci al Franței

Kylian Mbappe, căpitanul selecționatei Franței, a suferit o fractură nazală în cursul meciului câștigat la limită în fața Austriei (scor 1-0), luni seara la Dusseldorf, în cadrul Grupei D a Campionatului European de fotbal - EURO 2024.

Superstarul francez s-a accidentat în minutul 86 al jocului, după o ciocnire cu fundașul austriac Kevin Denso, în timp ce încerca să lovească mingea cu capul.

Mbappe a părăsit terenul cu nasul însângerat, primind și un cartonaș galben pentru că a revenit pe teren fără acordul arbitrului (min. 90).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @itotalgolazo



Mbappe, care a provocat autogolul lui Maximilian Woeber (38), care a adus victoria francezilor, a fost înlocuit de Olivier Giroud (90+1).

Selecționerul Didier Deschamps s-a arătat îngrijorat, la finalul jocului, de accidentarea vedetei sale, fractura nazală fiind confirmată ulterior de o sursă din anturajul jucătorului, citată de AFP.

„Se pare că nasul său nu este deloc bine. Deci, vom vedea. Este, cu siguranță, aspectul negativ al acestei seri, chiar dacă este doar un nas. Evident, este foarte deranjant pentru noi”, a spus Deschamps.



Selecționata Franței va disputa vineri al doilea său meci din Grupa D, împotriva Olandei, principala sa rivală din Grupa D, la Leipzig, scrie Agerpres.

Din ultimele informații, Kylian Mbappe se va alătura echipei Franței, după ce a fost externat din spital și nu va fi exclus din competiție. Acesta va fi supus unui tratament în zilele următoare, fără a suferi imediat o intervenție chirurgicală.

Federația Franceză de Fotbal a adăugat: „Va purta o mască pentru a-i permite să ia în considerare reluarea competiției după o perioadă în care va fi tratat.”


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: UEFA Euro 2024

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel