UEFA Euro 2024 Cum a fost trăit meciul România - Ucraina de la EURO 2024 pe stadion şi pe străzile din Munchen
Data publicării:
România a învins Ucraina în primul meci de la EURO 2024, cu 3-0. Pe stadionul din Munchen au fost prezenţi peste 35.000 de români. 

Roxana Dinescu, senior marketing manager la Betano România, a fost la meci şi a explicat, în exclusivitate pentru DC Sport, cum s-a trăit victoria României din tribune, dar şi din interiorul stadionului. 

"Încă am emoţiile cu mine. Tocmai ce m-am întors de la Munchen acum două nopţi. Au trecut mai puţin de 48 de ore de când m-am întors şi am cu mine în continuare emoţia simţită în toate zilele pe care le-am petrecut acolo. A fost o emulaţie superbă a românilor. Peste tot. Pe străzi, în hoteluri, în baruri, în restaurante, pe stadion. Am plâns, încă am emoţii când povestesc şi mă uit la filmuleţe. A fost o experienţă extraordinară. 

Pentru mine a fost o experienţă în premieră, a fost pentru prima dată în viaţa mea când am trăit aşa ceva. Am trăit într-adevăr bucuria de a vedea nu numai românii uniţi, ci de a vedea toate naţiile. Erau suporterii multor ţări care participă la EURO şi am fost cu toţii într-o bucurie, indiferent de rezultat. Asta mi s-a părut foarte frumos. Mă bucur foarte mult că am avut norocul să fiu acolo, e o ocazie unică. Nu mai spun de rezultatul naţionalei, care ne-a bucurat extraordinar. 

Am fost pe stadion, ne-am bucurat, am cântat, am ţinut steagul, la un moment dat a fost un steag deasupra, nu ştiam ce se întâmplă. Dar ne-am bucurat, am strigat, a fost senzaţional de frumos. Recomand oricui să trăiască o experienţă de genul acesta la un campionat de genul acesta", a declarat Roxana Dinescu pentru DC Sport şi DC News. 

Youtube video image

Anghel Iordănescu crede că publicul a fost al 12-lea jucător al naţionalei 

”Aș vrea să mai felicit pe cineva, în afara fotbaliștilor și a conducerii Federației: pe cei 35 de mii de suporteri ai echipei naționale care au susținut echipa la Munchen. Pentru prima dată am văzut o coeziune între public și jucători

Fanii le-au dat aripi, le-au dat energie, iar băieții noștri au știut să răsplătească întregul stadion prin dăruirea lor. Toți au avut merite pentru victoria cu Ucraina”, a spus Anghel Iordănescu la Fanatik. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: UEFA Euro 2024

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel