UEFA Euro 2024 Florin Răducioiu, mesajul zilei la 30 de ani de la victoria cu 3-1 contra Columbiei, la CM1994
Data publicării:
În urmă cu fix 30 de ani, România învingea Columbia la Campionatul Mondial din SUA cu 3-1, iar Florin Răducioiu marca pentru tricolori. 

Florin Răducioiu, fostul număr 9 al naţionalei, a marcat momentul printr-un video din meciul cu Columbia, dar şi printr-un mesaj despre tricolorii de astăzi, care luni, 17 iunie, au învins Ucraina cu 3-0 la EURO 2024.

"Ieri, 3-0 cu Ucraina și cu mine în lacrimi de emoție pentru o națională care sper să ajungă mai mari decât am fost noi.

Azi, 30 de ani, fix azi, de la meciul cu Columbia din 94, când am învins cu 3-1. Și acum am lacrimi în ochi, mai ales să văd imaginile astea pe care nu le-am mai văzut niciodată!

HAI, ROMÂNIA!", a scris Florin Răducioiu pe Facebook. 

Florin Răducioiu spune că greul pentru tricolori la EURO2024 abia acum începe. 

”Nu este deloc o întâmplare. România a jucat un fotbal realist, de mare calitate, bazat pe o soliditate a apărării extraordinară, pe o inteligență tactică dovedită pe întreaga durată a partidei. O echipă care a știut să speculeze greșelile Ucrainei.

Nu aș dori să micșorez meritele echipei naționale, a meritat pe deplin, dar pe de altă parte, echipa Ucrainei a fost inexistentă, m-a surprins. România a început cu dreptul, a început într-o manieră incredibilă, nesperată.

E începutul unei campanii extraordinare. Trebuie să dea continuitate, sunt de acord cu ce a spus nea Mircea (n.r. Lucescu). Greul de acum începe, e o responsabilitate mai mare, va fi un meci mult mai complicat împotriva Belgiei. Am văzut o echipă care m-a surprins prin maturitate”, a spus Florin Răducioiu la emisiunea Studio EURO de la PRO TV.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: UEFA Euro 2024

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel