UEFA Euro 2024 Gafa făcută de UEFA cu trofeul EURO la Bucureşti
Data publicării:
România a fost prima ţară în care a fost prezentat trofeul EURO 2024, însă UEFA a făcut şi o gafă incredibilă la acest nivel. 

Parteneriatul dintre UEFA EURO 2024 şi Betano a presupus şi aducerea trofeului la Bucureşti, astfel încât suporterii să îl poată vedea şi să se poată fotografia alături de el. Numai că ar fi putut să se transforme într-un fiasco, şi asta pentru că UEFA nu a trimis şi cifrul seifului în care se afla trofeul. 

"Noi am fost prima ţară care a adus trofeul. Inclusiv parcursul trofeului a fost ceva pe care nu ştiam să îl gestionăm pentru că nu am mai experimentat ceva de genul. A venit cu un cifru pe care nu ni l-a comunicat nimeni. Trofeul trebuia să meargă extrem de bine păzit către zona unde trebuia să îl prezentăm publicului. Şi ne întrebam toţi ce facem. Garantez că la 7:00 dimineaţa UEFA nu răspunde la telefon. Dar, în fine, prin creativitatea românească am reuşit să ajungem, prin multe telefoane, la oamenii de la vamă, care ne-au dezvăluit codul. Ulterior le-am transmis colegilor noştri din alte ţări unde trebuia să ajungă trofeul să se asigure care e cifrul, că nu ştiam dacă va fi acelaşi. 

Nu ne-am aşteptat nici să fie atât de multă lume care să vină să îl vadă, iar asta a scos din nou la iveală pasiunea oamenilor pentru fotbal şi pentru sport. Am avut, cred, peste 2000 de oameni care au venit să vadă trofeul, să îşi facă poze, să interacţioneze cu el", a declarat Roxana Dinescu, senior marketing manager în cadrul Betano România, la interviurile DC News şi DC Sport. 

Ce au făcut oficialii FRF după înfrângerea României în fața Belgiei

„Belgienii au jucători cu niște calități individuale extraordinare, trebuie să recunoaștem și că joacă și unde joacă. Noi am arătat bine ca echipă, sacrificiul și motivația extraordinară a băieților au făcut ca la un moment dat chiar să aibă ocazii de gol și un joc aplaudat de spectatorii români.

Dacă contra Belgiei reușești să faci astfel de faze în care să ajungi unu la unu cu portarul de ce nu ai putea să faci asta contra Slovaciei?! Echipa a avut un comportament admirabil din punct de vedere al dăruirii și al orientării tactice.

Îl felicit pe Edi pentru treaba asta, a reușit să împiedice vedetele Belgiei. Nu suntem dezamăgiți, după meci ne-am dus în vestiar împreună cu președintele. I-am încurajat și le-am zis: 'Suntem pe primul loc, chiar dacă am pierdut cu 2-0 în fața Belgiei. Puteți să fiți campionii grupei în ultimul meci'”, a spus Mihai Stoichiță.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: UEFA Euro 2024

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel