UEFA Euro 2024 Mesajul lăsat de tricolori în vestiarul naţionalei de la Munchen, după eliminarea de la EURO2024
Data actualizării:
Data publicării:
Jucătorii naţionalei României au urmat exemplul japonezilor şi au lăsat curăţenie imaculată în vestiarul de la Allianz Arena, după eliminarea de la EURO 2024. Aceştia au lăsat şi un mesaj în vestiar. 

"EURO 2024 a fost pentru fiecare dintre una dintre cele mai importante experienţe fotbalistice trăite până acum şi ne bucurăm că scena pe care s-a desfăşurat a fost cea germană. Fiecare meci, fiecare emoţie, fiecare trăire ne-a adus împreună şi ne-a făcut să simţim magia fotbalului. 

Plecăm din Germania cu gândul că am dat totul pentru România şi suntem recunoscători pentru tot ce am trăit în săptămânile petrecute aici. A fost o onoare să facem parte din marea familie a fotbalului european. Mulţumim că ne-aţi făcut să ne simţim ca acasă!", au transmis componenţii echipei naţionale a României. Mesajul a fost scris în limba română, dar şi în limba germană. 

România a părăsit EURO 2024 în faza optimilor de finală, după ce a fost învinsă de Olanda, scor 3-0. Pe Allianz Arena, România a avut două meciuri care s-au încheiat cu acelaşi număr de goluri, asta pentru că în prima etapă a fazei grupelor, tricolorii au învins Ucraina cu 3-0 pe acelaşi stadion. 

Tricolorii au făcut curăţenie după meci în vestiar şi au urmat, astfel, exemplul japonezilor, care au făcut gesturi similare la ultimele ediţii de Cupă Mondială. 

Nicolae Stanciu, inconstant

Echipa națională a României a înfruntat selecționata Olandei în faza optimilor de finală de la EURO 2024, marți seară, scor 0-3. După înfrângerea din această fază a competiției, „tricolorii” au fost supuși unei analize privind prestația în cadrul tuturor meciurilor de la Campionatul European de fotbal din Germania.

Basarab Panduru și Mihai Stoica au examinat fiecare tricolor în parte, aceștia spunând, despre căpitanul Nicolae Stanciu, că nu a fost constant pe parcursul turneului.

„Și eu îl iubesc pe Stanciu, dar una e să îl iubești pe Stanciu și alta e să văd că ba ești bun, ba nu exiști. Mi se par diferențe din cale afară de mari”, a spus Basarab Panduru.

„Stanciu a deschis balul, execuția lui concurează cu șanse reale pentru titlul de cel mai frumos gol al acestui turneu. Nu știu unde eram dacă nu marca acel gol fenomenal. Golul acela ridică mult media, dar în rest..nu a avut evoluții la nivelul la care ne-a arătat că poate să joace”, a adăugat și MM Stoica, potrivit orangesport.ro.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: UEFA Euro 2024

logo icon Articole similare

DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Captură Rapid TV

Ce ştia Timotej Jambor despre Rapid, înainte să semneze cu giuleştenii. Neil Lennon l-a asemănat cu un atacant legendar

sursa: Pexels

Topul fotbaliştilor români rămaşi liberi de contract în această vară. Trei dintre ei au fost la EURO 2024

Ianis Hagi şi Vasile Mogoş, accidentaţi de Denzel Dumfries în România - Olanda. Arbitrul cu un trecut controversat nu a dat nici galben

Agerpres

Echipa națională a României, „furată” în repetate rânduri în meciul cu Olanda? Opinia unui fost jucător german

pixel