UEFA Euro 2024 Mihai Stoichiţă se bucură că România a evitat Franţa în optimile EURO2024. "Olanda poţi să o blochezi"
Data publicării:
România va juca în optimile EURO 2024 contra Olandei, care a terminat pe locul 3 în grupa ei, în spatele Austriei şi Franţei. 

Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, spune că e mai bine pentru România că va juca contra lui Van Dijk, Frimpong şi Ake decât împotriva naţionalei conduse de Mbappe. 

"Nu îmi este frică de Olanda. Olanda joacă un fotbal pe care poți să-l citești, pe care poți să-l combați. Nu e ca Franța, unde e Mbappe, care te pune în niște situații în care să n-ai soluții.

Soluțiile poți să le pregătești pentru meciul ăsta, rețineți ce vă spun. Soluțiile de contracarare se pregătesc. Mai ușor e să contracarezi Olanda decât Franța sau Spania, care sunt imprevizibile.", a declarat Mihai Stoichiță la Fanatik. 

Edi Iordănescu le mulţumeşte suporterilor 

”Eu încep prin a face o reverență suporterilor echipei naționale. De aici, de acasă, de pretutindeni. Ce am trăit aici, zilele astea, în aceste jocuri și astăzi, bineînțeles, cred că trăiești o dată în viață. Atâta căldură, suport, sprijin.

Cred că în istoria echipei naționale fanii nu au fost atât de aproape și atât de implicați. De acolo vine cea mai mare presiune, că nu vrem să-i dezamăgim. Cred că trebuie să fie mândri toți”â

E ceva formidabil și îmi doresc sa continue cât mai mult! România si-a regăsit spiritul și nu are voie sa îl mai piardă. Nici Generația de Aur nu s-a bucurat de o asemenea susținere!

Au fost patru meciuri în acest an în care am fost conduși și am revenit. Am refuzat să pierdem. Câștigăm cu inimă, cu inteligență”, a mai spus Edi Iordănescu.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: UEFA Euro 2024

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel