UEFA Euro 2024 Opinia selecționerului Ucrainei despre naționala României. Cum vor aborda ucrainenii meciul cu „tricolorii”
Data publicării:
Serghei Rebrov a explicat modul în care vor evolua jucătorii ucraineni, la debutul de la Campionatul European de fotbal din Germania.

Antrenorul echipei naționale a Ucrainei a declarat că jucătorii săi vor da tot ceea ce este posibil pentru a înregistra o victorie în fața „tricolorilor”, mai ales că spiritul de luptă al acestora este alimentat de conflictul din țară.


„Războiul din țara noastră dă mai multă motivație jucătorilor”

„Cred că este foarte important ca Ucraina să fie aici. La noi, fotbalul nu este acum pe primul loc. Este o mare plăcere pentru toți jucătorii să înceapă să evolueze în turneu, deși este o perioadă dificilă.

România a avut succes în ultima perioadă. Au jucători tineri foarte buni. Aceasta este o echipă care înțelege ce lucruri sunt la dispoziția sa. Au jucători foarte rapizi, care au condus echipa la EURO 2024.

Ne place să jucăm în Germania, am jucat aici un meci amical. Despre organizare - este fără precedent. Când venim în Germania, avem întotdeauna impresia că jucăm acasă.

Este foarte important că lucrăm împreună pe tot parcursul anului. Văd că jucătorii înțeleg mult mai bine ce încercăm să obținem de la ei. Ne înțelegem mult mai bine decât la început. Trebuie să ne respectăm adversarii și să ne concentrăm pe fiecare meci.

Războiul din țara noastră dă mai multă motivație jucătorilor. Când ești aici pentru a arăta spiritul Ucrainei, este foarte important. Acest turneu este într-adevăr despre spiritul țării noastre.

(n.r. - Care este starea lui Vitaliy Mykolenko?) Accidentarea sa nu se vindecă în una sau două zile. Deci sigur nu va juca împotriva României. Dar vedem cum evoluează lucrurile și sperăm că se va întoarce cât mai curând.”, a spus Serghei Rebrov, la conferința de presă dinaintea debutului la EURO 2024.

CITEȘTE AICI Mesajul primit de Edi Iordănescu din partea tatălui său. „Are o experiență uluitoare...”


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: UEFA Euro 2024

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel