UEFA Euro 2024 Probleme în naţionala Olandei înainte de duelul cu România. Koeman exclude un mijlocaş, altul are doar 10 pase reuşite
Data publicării:
Naţionala Olandei este plină de staruri, însă acest lucru nu s-a văzut la EURO 2024. Olandezii au terminat grupa pe locul 3, în spatele Austriei şi Franţei, reuşind să câştige doar meciul contra Poloniei. 

După partida contra Austriei, pierdută cu scorul de 2-3, selecţionerul Ronald Koeman a anunţat că pentru unul dintre mijlocaşii batavi a fost, probabil, sfârşitul carierei internaţionale. Este vorba despre Joey Veerman, de la PSV Eindhoven, pe care l-a şi scos din teren în prima repriză şi l-a înlocuit cu Xavi Simmons. 

"Îmi asum vina pentru eșec, dar au fost câțiva jucători mult sub nivelul lor astăzi, contra Austriei. De ce l-am înlocuit pe Veerman? Nu știu cum de a putut să evolueze așa. Eu cred că după acest meci cariera sa internațională s-a terminat!", a declarat Koeman la final. 

Giorginio Wijnaldum are doar 10 pase reuşite la EURO 2024 

Nici alţi mijlocaşi ai Olandei nu sunt mai străluciţi. Wijnaldum, fost jucător la Liverpool şi AS Roma, pare că mai mult strică jocul olandezilor. 

Presa olandeză este cea care scoate în evidenţă aceste lucruri. ”Koeman are nevoie de ceva, dar Wijnaldum? Niciun alt jucător olandez nu e la fel de invizibil. În cele 70 de minute în care Wijnaldum a intrat de pe bancă până acum la acest Campionat European, el a atins mingea doar de 20 de ori și a avut doar zece pase reușite", transmite sursa citată. 

FRF crede că România poate trece de Olanda 

Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, spune că e mai bine pentru România că va juca contra lui Van Dijk, Frimpong şi Ake decât împotriva naţionalei conduse de Mbappe. 

"Nu îmi este frică de Olanda. Olanda joacă un fotbal pe care poți să-l citești, pe care poți să-l combați. Nu e ca Franța, unde e Mbappe, care te pune în niște situații în care să n-ai soluții.

Soluțiile poți să le pregătești pentru meciul ăsta, rețineți ce vă spun. Soluțiile de contracarare se pregătesc. Mai ușor e să contracarezi Olanda decât Franța sau Spania, care sunt imprevizibile.", a declarat Mihai Stoichiță la Fanatik. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: UEFA Euro 2024

logo icon Articole similare

DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Oţelul Galaţi a transferat un nou fundaş central

Oţelul Galaţi a obţinut semnătura unui nou fundaş...

Fotbal A fost ales arbitrul Supercupei României

Supercupa României, dintre FCSB şi Corvinul Hunedoara,...


logo icon Cele mai citite
Captură SC Oţelul Galati

Oţelul, victorioasă în amicalul cu NK Celje, echipă de Liga Campionilor

sursa: Pexels

Vasile Jardan, plecat la finalul sezonului de la Oţelul, a semnat cu noua echipa

Captură Oţelul TV

Oţelul şi-a stabilit meciurile amicale din Austria. Duel cu o echipă de Liga Campionilor

Sursa: Agerpres

Prima reacţie de la Rapid despre transferul lui Andrei Borza la Partizan Belgrad

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?