UEFA Euro 2024 Radu Drăguşin: Nu sunt împlinit, o să vreau mereu mai mult
Data publicării:
Radu Drăguşin, fotbalistul român pentru care s-a plătit cea mai mare sumă de transfer (30 de milioane de euro de la Genoa la Tottenham), a spus că va dori mereu să ofere şi mai mult pe teren. 

”Fiecare sacrificiu pe care l-am făcut a meritat. Să ajungi să joci pentru țara ta la un turneu final, să te susțină fanii, este incredibil. Nu, nu sunt împlinit. Eu mereu o să-mi doresc mai mult. Mereu o să vreau să fac și mai multă performanță, să-mi ajut țara, să-mi ajut echipa, indiferent de echipa de club la care sunt. Este o onoare incredibilă să fiu la echipa națională", a afirmat Radu Drăgușin la conferința de presă.

"Este bine că suntem la mâna noastră" 

”Am văzut meciul Slovaciei. Ceea ce este bine e că suntem la mâna noastră și doar așa gândim. Presiunea am început-o de la începutul preliminariilor. Cu această victorie am ridicat ștacheta, oamenii se așteaptă acum la o nouă victorie. Suntem încrezători că putem câștiga din nou. 

Avem un moral forate bun. Victoria cu Ucraina a fost un moment special, am simțit o emoție de nedescris și sperăm să aducem același lucru în teren și mâine seară, iar la final să ne bucurăm. 

Încrederea mi-o dă echipa pentru că am întâlnit adversari de calibru și în Ucraina. O să încerc alături de colegii mei să-i oprim pe belgieni. Sperăm să facem un meci bun și să obținem un rezultat bun. 

Suntem conștienți că Belgia, cu tot respectul pentru Ucraina, este o echipă mai valoroasă. Am jucat de multe ori împotriva unor echipe care pe hârtie erau favorite, dar am câștigat. Luăm în serios meciul și încercăm să câștigăm.”, a declarat Radu Drăgușin, în cadrul conferinței de presă. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: UEFA Euro 2024

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel