UEFA Euro 2024 Raţiu, remarcatul naţionalei după grupele de la EURO. "A fost egal cu 10 jucători"
Data publicării:
România a remizat, scor 1-1, cu Slovacia în ultimul meci al grupelor de la EURO2024 şi s-a calificat în optimile de finală de pe primul loc. 

Gigi Becali a remarcat un tricolor din meciul cu Slovacia şi spune că acesta va prinde transferul carierei în această vară. 

"Cel mai bun jucător, care a făcut cât toți la un loc, a fost Rațiu. Rațiu a fost egal cu 10 jucători. Părul lui? E băiat tânăr, treaba lui, ce mă interesează, dar nu e bine ce face, e păcat.

Eu am vrut să-l iau pe Rațiu. Se vede ce calitate are, demult l-am văzut. Dar nu ai cum să-l iei, are salariu mare. O să vedeți voi Rațiu, o să vedeți ce oferte va avea. Vor da 10-15-20 de milioane. Câți ani are? 20 de milioane! Să vedeți dacă nu va fi ofertă de 20 de milioane", a spus Gigi Becali după meci. 

Andrei Raţiu este legitimat la Rayo Vallecano, echipă cu care mai are contract până în vara anului 2028. Acesta a fost cumpărat cu 500.000 de euro, dar este deţinut în coproprietate cu cei de la Villareal. Astfel, dacă va fi transferat, jumătate din sumă va merge către "submarinul galben". 

Andrei Raţiu a jucat doar în 12 meciuri în ultima stagiune din La Liga, dar s-a remarcat la duelul echipei sale cu Real Madrid de pe Santiago Bernabeu, când l-a anihilat perfect pe Vinicius jr. 

"Suntem împreună cu suporterii, calificarea aceasta este şi a lor. Le transmitem că de acum o să tragem şi mai tare pentru ca această calificare să fie doar începutul. Acum e bucurie şi orice adversar ar veni acum e bun pentru că am reuşit să trecem de grupe", a spus Raţiu la postul Pro Arena.

"Am tras de noi şi am obţinut egalul care ne-a fost bun pentru a termina grupa pe primul loc. Dinaintea meciului ştiam că trebuie să luptăm cu orice şi oricine ca să ne atingem scopul. Nu ne-a interesat că plouă, că adversarii joacă dur sau că terenul e prost", a adăugat Andrei Raţiu.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: UEFA Euro 2024

logo icon Articole similare

DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Oţelul Galaţi a transferat un nou fundaş central

Oţelul Galaţi a obţinut semnătura unui nou fundaş...

Fotbal A fost ales arbitrul Supercupei României

Supercupa României, dintre FCSB şi Corvinul Hunedoara,...


logo icon Cele mai citite
Captură SC Oţelul Galati

Oţelul, victorioasă în amicalul cu NK Celje, echipă de Liga Campionilor

sursa: Pexels

Vasile Jardan, plecat la finalul sezonului de la Oţelul, a semnat cu noua echipa

Captură Oţelul TV

Oţelul şi-a stabilit meciurile amicale din Austria. Duel cu o echipă de Liga Campionilor

Sursa: Agerpres

Prima reacţie de la Rapid despre transferul lui Andrei Borza la Partizan Belgrad

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?