UEFA Euro 2024 Răzvan Lucescu şi-ar dori jucători de naţională la PAOK Salonic
Data publicării:
Răzvan Lucescu a câştigat campionatul în Grecia cu PAOK Salonic şi spune că în echipa naţională sunt fotbalişti pe care ar dori să îi antreneze în Grecia. 

România a învins Ucraina cu 3-0 la EURO 2024 şi s-a instalat în fotoliul de lider al grupei E, cel puţin până la meciul de sâmbătă, cu Belgia. 

"Dacă aş spune că vreau să transfer un fotbalist din naţională la PAOK, vă daţi seama câte articole ar ieşi? Vă asigur că sunt câţiva jucători pe care, normal, mi i-aş dori. Şi cred că orice antrenor gândeşte la fel", a declarat Răzvan Lucescu la Prosport Live. 

Pentru moment, doi jucători din naţionala României au fost deja cedaţi de echipele la care au jucat sezonul trecut. Gigi Becali a anunţat că Al Duhail a achitat clauza de reziliere a lui Florinel Coman, 5 milioane de euro, în timp ce Denis Drăguş a semnat deja cu Trabzonspor, în Superliga Turciei.

Florin Manea, agentul jucătorului, recunoaşte că s-a cam grăbit cu transferul şi că fotbalistul ar fi putut avea oferte mai bune după turneul final. 

"Am semnat înainte de EURO, aşa că nu mai avem ce să facem. Dar eu cred în Denis, iar în momentul în care am semnat cu Trabzon, i-am spus că nu îl văd să stea mult. La cum evoluează, la panta ascendentă pe care e, eu îl văd în campionate puternice. Acum nu am avut nimic concret din vest. Oferta lui Trabzon a fost excepţională. Îmi pare rău un pic că am semnat deja, dar asta este. Chiar vorbeam cu el despre asta. A fost o decizie luată împreună totuşi, dar chiar i-am zis că am fi luat bani mai mulţi acum. Ieri, la meci, erau o mulţime de impresari pe lângă mine, care mă întrebau dacă nu prea m-am grăbit. M-am grăbit un pic, dar asta e. Am cei mai buni jucători, Drăguş şi Drăguşin, dar netransferabili", a declarat Florin Manea la Fanatik. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: UEFA Euro 2024

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel