UEFA Euro 2024 Starul naționalei Angliei care este relaxat înaintea duelului cu Olanda din semifinalele EURO 2024
Data publicării:
Declan Rice crede că naționala Angliei crede că naţionala sa are elanul necesar pentru a deveni în premieră campioană europeană.

Declan Rice este un om de bază pentru naţionala Angliei, care nu a strălucit la EURO 2024. Rice a zis faptul că este relaxat înaintea confruntării de miercuri de la Dortmund, scrie Agerpres, care citează Reuters.

Eu nu pun prea multă presiune asupra mea

Este ceva obişnuit... Eu nu pun prea multă presiune asupra mea, nu mă gândesc prea mult la asta. Este un alt meci de fotbal, este o semifinală şi doar în acest fel mă gândesc la asta. Suntem aici dintr-un motiv, Olanda este aici dintr-un motiv şi fie ca echipa mai bună să câştige. Este un joc de fotbal, simţim că avem o dinamică foarte bun de partea noastră, a spus Declan Rice.

Declan Rice este fotbalistul cu cei mai mulţi kilometri parcurşi la acest turneu european (63,9 km în cinci partide), conform statisticilor. Rice se află pe poziția a 4-a, la capitolele tacklinguri şi recuperări. Fotbalistul englez a afirmat că toate aceste lucruri fac parte dintr-o zi de muncă.

Asta este munca noastră, pentru asta suntem condiţionaţi, meciuri de fotbal de 90 de minute. Cu cât meciurile sunt mai mari, cu atât devin mai motivat şi am un plus de energie... se spune că alerg prea mult, dar este doar o parte din mine, îmi place să încerc să-mi ajut coechipierii şi îmi place să recuperez mingea, a zis Rice.

Suntem cu adevărat încrezători

O victorie în semifinala cu Olanda ar duce Anglia în a doua sa finală consecutivă la un Campionat European, dar şi la a treia finală la un turneu major din istoria participărilor sale. Rice a îndemnat fanii englezi să continue în a susține echipa la partida cu Olanda, pentru a avea şansa de a se duela cu Spania sau Franţa în finala EURO 2024.

Îi respectăm mult. Dacă vă uitaţi la istoria olandezilor, jucătorii pe care i-au produs, antrenorii... ei au fost întotdeauna naţiunea de top. Nu o să stau niciodată aici şi să-i privesc de sus. Suntem cu adevărat încrezători. Continuaţi să ne sprijiniţi, să ne susţineţi pentru că simţim acea iubire, acea energie. Sper că putem scrie din nou istorie calificându-ne în două finale consecutive, a mai zis Declan Rice.

dcsport Team
Categorie: UEFA Euro 2024

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel