UEFA Euro 2024 "Suntem mândri de voi!". Naţionala scoate iar suporterii în Piaţa Universităţii / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
La 30 de ani de la momentele de neuitat trăite de suporterii români după meciurile "Generaţiei de Aur" la Campionatul Mondial din 1994, a venit rândul jucătorilor lui Edi Iordănescu să îi scoată pe suporteri în stradă. 

România a învins Ucraina cu 3-0 la primul meci de la EURO 2024 şi a obţinut doar a doua victorie din istorie la turneele finale de Campionat European. 

Entuziasmul cu care au jucat tricolorii au convins suporterii să iasă din nou în stradă pentru a sărbători o victorie uriaşă. Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Denis Drăguş au marcat golurile victoriei României. 

În Piaţa Universităţii din Capitală zeci de suporteri ai României au ieşit deja să sărbătorească. "Suntem mândri de voi, suntem mândri de voi" au scandal suporterii. 

Nicolae Stanciu, autorul primului gol, a fost marele artizan al victoriei obţinute de naţionala de fotbal a României împotriva Ucrainei, cu scorul de 3-0, luni, la Munchen, în Grupa E de la EURO 2024, scrie EFE.

Lansată în mod ideal de un şut superb al lui Nicolae Stanciu, România a surclasat Ucraina şi a luat o opţiune importantă pentru calificarea în optimile de finală, notează AFP. Agenţia franceză aminteşte că Stanciu, căpitanul naţionalei României, care a fost aproape să înscrie un al doilea gol în meciul cu Ucraina, evoluează din septembrie 2023 la Damac FC, în campionatul Arabiei Saudite, unde fotbaliştii sunt bine plătiţi.

Dominatori în ceea ce priveşte posesia mingii în prima repriză, ucrainenii au fost lipsiţi de realism în faţa porţii lui Florin Niţă, în faţa unei apărări a României bine grupate, scrie Agerpres.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: UEFA Euro 2024

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel