UEFA Euro 2024 UEFA îl apără pe arbitrul Anthony Taylor, după ce a refuzat un penalty Germaniei în sferturile EURO 2024
Data publicării:
Arbitrul englez Anthony Taylor este apărat de UEFA după prestaţia de la partida Spania - Germania din sferturile EURO 2024. Englezul a fost acuzat că nu l-a eliminat pe Toni Kroos după intrarea dură la Pedri, dar şi că nu a acordat o lovitură de la 11 metri pentru Germania în minutul 106, după un henţ al lui Marc Cucurella. 

Chiar dacă reluările au arătat că Niklas Fulkrug era în offside înainte de henţul lui Marc Cucurella, decizia arbitrului de a nu fluiera la acea fază i-a revoltat pe nemţi. UEFA, însă, s-a declarat mulţumită. 

"UEFA este mulțumită cu decizia luată în cazul lui Cucurella, în timpul meciului Spaniei cu Germania, de la EURO 2024.", au titrat jurnaliștii de la New York Times.

"UEFA consideră că a fost luată decizia corectă, pentru că, potrivit regulamentului arbitrilor publicat înaintea turneului final, mâna lui Cucurella nu se afla într-o poziție nenaturală în momentul în care a fost atinsă.

Deși Antony Taylor și Stuart Attwell, arbitrul VAR, au fost criticați pentru că nu au dorit să revadă incidentul, UEFA este muluțumită că situația a fost evaluată corect și procedura af ost urmată întocmai.", mai scrie sursa citată.

Ştim semifinalele EURO2024. Nu există nicio surpriză

Spania - Franţa şi Anglia - Olanda sunt cele două semifinale de la EURO 2024, astfel că nu există nicio surpriză în această fază a competiţiei. Elveţia şi Turcia au fost trimise acasă sâmbătă seară, de Anglia, respectiv Olanda, după două partide în care au opus o rezistenţă fantastică. 

Elveţia a fost învinsă de Anglia la loviturile de departajare. Manuel Akanji a fost singurul jucător care a ratat de la punctul cu VAR, după ce în timpul regulamentar scorul a fost egal, 1-1. 

Olanda s-a calificat în semifinale după ce a învins Turcia în 90 de minute, cu scorul de 2-1. Turcii au deschis scorul şi au fost mai periculoşi, având şi o bară, însă Olanda a revenit în doar şase minute şi a întors scorul. Batavii vor înfrunta Anglia pentru un loc în finală, iar meciul se anunţă unul închis, ambele echipe părând, pe alocuri, mai interesate să nu piardă decât să câştige. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: UEFA Euro 2024

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Oțelul Galați - CFR Cluj se amână din nou. Când se joacă FC Botoșani - FCSB

FOTO: DC News
BREAKING NEWS

Simona Halep, eliminată de la WTA Hong Kong în optimi. Fără speranţe în faţa Annei Blinkova

Facebook SC Oțelul Galați

Ce spune Dorinel Munteanu despre ultimele două transferuri la echipă

Agerpres

Liviu Ungurean, mesaj clar pentru publicul de pe Giuleşti: Nu suntem suporteri pentru cupe şi flori

pixel