UEFA Euro 2024 UEFA, mulţumită de cum s-a desfăşurat EURO 2024
Data publicării:
UEFA s-a declarat mulţumită de desfăşurarea Campionatului European de fotbal din Germania. Finala EURO 2024 va avea loc duminică, 14 iulie, între Spania şi Anglia. 

UEFA este "foarte mulţumită" de modul în care s-a derulat Campionatul European de fotbal - EURO 2024, care îşi va cunoaşte câştigătoarea duminică seara, cu ocazia finalei Spania - Anglia, care va avea loc la Berlin, informează DPA.

"Suntem foarte, foarte mulţumiţi de modul în care s-a desfăşurat turneul. Am avut foarte mulţi fani aici, în Germania, din toată Europa, care au venit aici în mod paşnic şi au sărbătorit şi au aplaudat echipele lor", a declarat directorul pentru competiţii al UEFA, Martin Kallen.

"Organizarea a fost foarte, foarte bună. Meciurile au fost bune, au fost şi câteva surprize", a spus Kallen.

Acesta a adăugat însă că invadarea terenului în timpul turneului a fost un lucru "foarte enervant". "Unele dintre aceste acţiuni au fost comerciale şi au fost oameni care au plătit pentru asta", a explicat el.

"Ronaldomania" a fost, de asemenea, un alt motiv pentru mulţi dintre cei care au provocat astfel de incidente.

"Ronaldo, în calitate de superstar, a electrizat oamenii atât de mult, încât aceştia au vrut să facă un selfie cu el", a spus Kaellen, recunoscând că acest gen de evenimente nu sunt "ideale".

Martin Kallen a lăudat şi sistemul feroviar german, chiar dacă societatea Deutsche Bahn a primit numeroase critici în timpul turneului pentru întârzieri şi anulări, scrie Agerpres.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: UEFA Euro 2024

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel